1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’da ki Aksaklık Yeni Ajanın Haberi Olabilir

Valorant’da ki Aksaklık Yeni Ajanın Haberi Olabilir
0

Valorant oyuncuları, rauntlar başlamadan önce Split’te görünen yeşil küre aksaklığından oldukça şüpheleniyor ve bazıları bunun oyundaki bir sonraki ajan için yeni bir teaser olduğuna inanıyor.

Şu ana kadar 13. ajan hakkında hiçbir bilgi açıklanmadı ve Act 2’ye tam bir ay kala oyuncular, gelecek açıklama hakkında bir ayrıntıyı kavrıyorlar.

green orb valorant

Şimdi Reddit’de “unofficialchicken” isimli insanlar, raund başlamadan önce var olan küreye rastlıyorlar.Harita boyunca farklı renkteki kürelerin yayıldığı Spike Rush oyununda ortaya çıkıyor.

İnsanlar hızlı bir şekilde bunun, beceriksiz bir Sage yetenek varlığı (Sage oyunda olmasa da), bir bitiş animasyonundan kalan etki olduğunu, hatalı bir güç artırma küresi veya başka bir şey gibi herhangi bir şeyden kaynaklanan bir aksaklık olabileceğini söyledi.

Ancak oyuncuların asıl ilgisini çeken şey küreye ayrılmadan önce eklenen animasyondu ve Valorant topluluğunun olayın bir hata olamayacak kadar kasıtlı göründüğünü belirlemesine yol açtı: “Bunun bir tür aksaklık olmasına imkan yok. Oyuna kesinlikle bir çeşit animasyon veya teaser eklediler. “

bvb

İlk Killjoy teaser’ı teknik olarak 2 Haziran’da Act 1 Battlepass ile geldi, Kademe 48’e ulaştıktan sonra ‘Vertraulich’ elde ediyorduk.

Benzer bir şekilde Act 2 Battlepass, bilinmeyen bir ajanın hikâyesi için bir teaser gibi görünen “İleri Yol”(The Way Forward Card) adlı bir Kademe 48 şeridine sahip.

96

Yeterince ilginç bir şekilde, hem oyun içi aksaklıktan oluşan küre hem de Act 2’deki bayrağı aynı yeşil ve mavi renk şemasını paylaşıyor bu nedenle kanıtlar bunun sadece garip bir aksaklık değil bir sonraki yeni ajan ile alay etmenin akıllıca bir yolu olduğunu gösteriyor.İkisinin bağlantılı olup olmadığı belli değil fakat tahminler bu yönde.

Kaynak; dexerto

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments