1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 3. Bölüm İle İlgili Şimdiye Kadar Öğrendiklerimiz

Valorant 3. Bölüm İle İlgili Şimdiye Kadar Öğrendiklerimiz
0

Valorant 3. Bölüm önümüzdeki birkaç hafta içinde geliyor ve geliştiriciler şimdiden gelecek sezonla ilgili bazı heyecan verici yeni detayları açıklamaya başladı. Valorant geliştiricileri her yeni güncellemeyle birlikte birçok yeni şeyle karşımıza çıkıyor. Bu nedenle de, yaklaşan bu güncellemede de aynısını beklemek oldukça yerinde. Sizin için, şimdiye kadar toplanan, 3. Bölüm ile ilgili bilgileri bir araya getirdik!

1) Valorant 3. Bölüm, beklenen çıkış tarihi

Şimdiye kadar, 3. Bölüm’ün ne zaman başlayacağına ve biteceğine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak yeni bölümün, Haziran ayının son haftası gelmesi bekleniyor.

Ünlü bir Valorant veri madencisi Floxay’e göre yeni bölüm, 22 Haziran’da başlayacak ve 2022 Ocak ayında bitecek.

https://twitter.com/floxayyy/status/1402303951274381316?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1402303951274381316%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportskeeda.com%2Fvalorant%2Fvalorant-episode-3-start-date-expect

2) Yeni Ajan

Valorant geliştiricileri, 3. Bölüm ile yeni bir ajana kavuşacağımızı ve bu ajanın oyuncuların FPS oynama becerisine dayanacağını duyurmuştu. Valorant veri madencileri, yeni ajanın tanıtımına dair videolar sızdırmayı çoktan başardı. Yayınlanan görsellerde ışıklar saçan, Radyanit enerjisi ile etkileşen ve ajanların yeteneklerini engelleyeceği düşünülen bıçağı görebilirsiniz.

Ayrıca, yayınlanan görsellerde Breeze A bomba alanında bulunan, Bind’da gördüklerimizden daha eski olan teleportun aktifleştiğini görebilirsiniz. Daha önceki teorimizde de bahsettiğimiz gibi yeni ajanımız, bu Teleport aracılığı ile gelecek. Sızdırılan görselde yeni ajanımızın bıçağı, teleporttan çıkarak yakındaki Radyanit deposuna saplanmış gibi görünüyor, bu nedenle de teleport aracılığı ile de yeteneğin kullanılabileceğine inanılıyor. Ayrıca teleportun altında, henüz oyuna eklenmemiş “Varış Yakında” yazısı bulunuyor.

Valorant 3. Bölüm
Valorant 3. Bölüm

3) Silah Fiyatları

Yeni bölüm ile beraber, silahlara da indirim geliyor! Oyun içi kredileri düşürülen silahlar şu şekilde:

Çoğu 50 kredi düşürülen silahların oyun içi dinamikleri nasıl etkileyeceği ve nasıl bir katkı sağlayacağı, topluluk tarafından çokça tartışıldı. Bazı oyuncular, yeteneklerde de kredi değişikliğine gidilebileceğine inanıyor.

4) Grup Takviyesi

Yeni bölüm ile Grup Takviyesi de başlıyor olacak. Böylece, grup ile girilen oyunlardan daha fazla XP kazanılacak. XP artış yüzdesi, grup oyuncu sayısına göre değişecek ve takviye 26 Temmuz’da bitecek.

5) Hesap Seviyesi

Detayları 3. Bölüm ile açıklanacak olan bu sisteme göre oyuncuların Valorant’ta harcadıkları süre ödüllendirilecek. Belirlenen ödüller, 21 Haziran’da Twitch üzerinden yapılacak olan 3. Bölüm Canlı Yayını’nda açıklanacak.

6) 1. Yıl Etkinlik Bileti

3. Kısım ile beraber gelecek olan bir diğer şey de 1. Yıl Etkinlik Bileti. VP harcamaksızın alabileceğiniz, 7 seviyeden oluşan bu bilette şimdiye kadar açıklanan ödüller: 3. Kısım Bölüm kartı ve bir silah uğuru. Etkinlik Bileti, Savaş Bileti ile aynı şekilde işleyecek ve 6 Temmuz’da sona erecek. Eğer tahmin edilen kısım tarihleri dolu ise, Valorant 3. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti, 6 Temmuz – 24 Ağustos arasında aktif olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments