1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yoru, Tekrardan Aktif Ajanlar Listesinde

Yoru, Tekrardan Aktif Ajanlar Listesinde
0

Bildiğiniz üzere Valorant’a gelen güncellemelerle birlikte birçok yeni ajan ve yeni harita ekleniyor. Tabi bu yeni güncellemeler bazen bazı sorunları da beraberinde getirebiliyor. Örneğin Icebox haritasının oyuna eklenmesinden sonra Omen ile gerçekleşen bir bug keşfedilmişti. Bu bug’ın düzeltilmesine kadar Icebox haritası rekabetçi harita havuzuna eklenmemiş ve Omen oyunda kullanım dışıydı.

Geçtiğimiz güncellemeyle dereceli maçlarda da oynanabilen Breeze haritasında Yoru’nun bir bug’ı keşfedilmişti. Bu bug ile birlikte Yoru rakipleri tarafından görülmüyor ancak Yoru gördüğü rakipleri öldürebiliyor. Breeze haritasının A bölgesindeki E yeteneği sayesinde piramitlerin içine teleport atıp düşmanları onu göremeden o rakiplerini etkisiz hale getirebiliyordu.

yoru bug

Yoru’nun tek bug’ı bu da değildi. Aynı zamanda yine Breeze haritasının B bölgesinde de benzer hata mevcuttu. Valorant’ta her zaman bu ve buna benzer hatalar görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz gibi. Ancak yapımcılar gerekli çözümleri uygulamakta geç kalmıyor.

Böylece bugün gelen güncellemeyle tekrar aktif olan Yoru, tüm modlarda kullanılabilir.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments