1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot Games, VALORANT 2.10 Yamasını Atlayacağını Açıkladı!

Riot Games, VALORANT 2.10 Yamasını Atlayacağını Açıkladı!
0

Riot Games, VALORANT 2.10 yamasının olmayacağını duyurdu, peki bunun nedeni ne?

Daha önce League of Legends’da böyle durumlara rastlamıştık fakat VALORANT’ta ilk defa gerçekleşecek bu olay 17 Mayısta VALORANT resmi twitter hesabında duyuruldu. Duyuruya göre bir sonraki yama olacak 2.10 yaması yerine doğrudan 2.11 yamasına Haziran 8 gibi geçeceklerini açıkladılar.

Bu alışmadık adımı Riot Games pazartesi günü açıkladı: “Oyunumuzun motorunu düzenli olarak güncellememiz gerekiyor. Bu güncellemeler doğası gereği, yeterli test yapılarak geliştirilen güncellemelerdir. Bu durumda yeni güncellemeyi size aktarmadan önce kendimize yeterli test süresi ve stabilizasyon aşaması vermek istiyoruz. 2.10 yamasını atlayarak yeni yama 8 haziran civarı 2.11 olarak olacak.”.

Riot Games, VALORANT oyun motorunu optimize etmeye çalıştığı için şuan herhangi bir yama yapmak oyunda bir sürü hata oluşmasına sebep olabileceği için risk almaktan kaçınmış diyebiliriz. Bu seçilen basit ve sağlam adım sayesinde gelecek 2.11 yamasıyla daha optimize çalışan bir oyun motoru görebiliriz.

Ayrıca bu önlemin diğer nedeni de Reykjavik etkinliğinin tarihi olabilir. Son tur 24 Mayısta oynanacak ve bu tarih planlanan yama ile aynı güne denk geliyor. Bu güncellemeye atlamak, doğabilecek bir sürü komplikasyonu ortadan kaldıracaktır.

Son olarak Yoru’nun hatasının ciddiyeti, bu güncellemeyi atlamaya sebep olmuş olabilir. Özellikle yeni harita Breeze’deki hataları, oyuncuların çok canını sıkabilecek potansiyele sahip. Bu durumdan dolayı Yoru’yu rekabetçi oyun modlarından geçici süreliğine çıkartan Riot Games, bir çözüm bulana Yoru’nun yasağını kaldırmayacaktır.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments