1. Anasayfa
  2. VALORANT

2022’de VALORANT’ta Adını Duymaya Başlayacağımız Bazı Yıldız İsimler

2022’de VALORANT’ta Adını Duymaya Başlayacağımız Bazı Yıldız İsimler
0

VALORANT’ın çıkmasıyla birlikte birçok profesyonel CS:GO oyuncusu VALORANT’a geçtiğini duyurdu. Bu anlamda akla gelen ilk büyük isimler: TenZ, ScreaM, m1xwell ve Hiko. Bu isimlerin yanına da her geçen gün yenileri ekleniyor. Ülkemizin tanıdık birçok bilinen CS:GO oyuncusu da bu kervana katıldı ve kariyerine VALORANT tarafında şekillendirmeye devam ediyor.

2020 yılının sonunda duyrulan VCT formatı birçok kişiyi heyecanlandırmış ve birçok e-spor kulübü bu turnuva için yeni oluşumlara gitmişti. Bir yıl süren bu serüvenin de sonuna yaklaşıyoruz. 1-12 Aralık tarihlerinde Berlin’de oynanacak Champions ile birlikte bu seneyi kapatacağız. Gelecek sezon ile birlikte VALORANT espor sahnesine eklenmesi beklenen birçok oyuncu bulunuyor. Biz de sizler için bu isimlerin birkaçını derledik.

Kenny “kennyS” Schrub

kennys

CS:GO’da AWP denince akla gelen ilk isim hiç şüphesiz kennyS‘tir. Yıldız oyuncu şimdilerde eski günlerinden çok uzak olsa VALORANT’a geçme ihtimali herkesi heyecanlandırıyor. 8 Mart’ta yaptığı paylaşımla gündeme gelen kennyS, takipçilerini meraklandırsa da o günden beridir G2 Esports’un CS:GO kadrosunda yedek olarak bulunuyor.

VCT serüveninin bu sene noktalanmasıyla beraber yıldız oyuncunun yeni sezonda VALORANT’ta takım arayışına geçmesi bekleniyor.

Tarık “tarik” Çelik

tarik

Türk asıllı Amerikan oyuncu da kendisini CS:GO’da fazlasıyla kanıtlayan isimlerden. 1 kez Major kazanan yıldız isim aynı zamanda MVP ödülünü de kapmıştı. Tarık bugünlerde ise Evil Geniuses takımında yedek olarak bulunuyor. Aynı zamanda Twitch’te yayın açarak VALORANT oynayan oyuncu NA rekabetçi tablosunda adını çoktan duyurdu bile. Başarılı oyuncu gelecek sene VALORANT ile birlikte yeni maceralara atılabilir.

Engin “MAJ3R” Küpeli

VALORANT majer

Bir süredir Sangal Esports’ta mücadele eden tecrübeli isim Engin “MAJ3R” Küpeli, Space Soldiers zamanlarında performansı ile adını CS:GO dünyasına duyurmuştu. Sangal Esports’tan ayrılan oyuncu ekip arkadaşlarıyla beraber takım arayışında olduklarını belirtti. Çok motive olduklarını ve VALORANT’ta da kendilerini kanıtlamak istediklerini belirttiler. İşte o ekipte bulunan isimler:

  • Engin “MAJ3R” Küpeli
  • Engin “ngiN” Kor
  • Ahmet “paz” Karahoca
  • Beyazıt “beyAz” Körpe
  • Canpolat “hardstyle” Yıldıran (Koç)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments