1. Anasayfa
  2. CS:GO

BIG Clan’ın Danimarkalı Oyuncusu gade, XANTARES Hakkında Konuştu

BIG Clan’ın Danimarkalı Oyuncusu gade, XANTARES Hakkında Konuştu
0

Şu sıralar bir düşüş içerisinde olan, ve PGL Stockholm 2021’de Challenger grubunda mücadele eden temsilcimiz XANTARES’in de eski takımı olan BIG Clan, temsilcimizin yerine gelen Danimarkalı oyuncu Nicklas “gade” Gade, V4 Future Sports Festival 2021 turnuvası öncesi açıklamalarda bulunmuştu. Oyuncu BIG Clan’da ki durumu hakkında bir takım söylemlerde bulundu.

BIG Clan’a katıldığım günden beri her şey iyiye gidiyor. Ayrıca bir çok yeni şeyler öğreniyorum. tabseN’ın nasıl call verdiği ve takımın nasıl çalıştığını, ayrıca bireysel olarak takımın nasıl oynamak istediğini vb. kesinlikle anlıyorum. Yani sistem deyim yerindeyse beynimin içinde. Önümüzdeki turnuvayı iyi sırada bitirmek bizim için önemli. Major şampiyonasında Challenger aşamasında elendik. Bu turnuvanın rehavetine kapılmamak için çalışıyoruz.

Oyuncu aynı zamanda geçen gün Fnatic’e kaybettikleri Dreamhack Open November 2021 hakkında’da açıklamalarına yenisini ekledi.

Fnatic’e karşı, o gün bireysel olarak daha iyiydiler, adeta bizi ezdiler. O finalden sonra gece geç saatlerde maçı tekrar izledim, zor bir maçtı. Takım olarak kötü oynadık ve takım olarak enerjimiz ister istemez bozuldu, o gün ofiste kötü bir gün geçirdik. Bu durum, bizim C seviyesinde olduğumuzu söyleyebilirsiniz ve B seviyenizi bulmanız gerekiyor. Fnatic, Smooya’yı getirdiğinden beri iyi oynuyorlar ve bize karşı da iyi oynadılar. İlk kez Ancient oynadık, bizim için iyi bir başlangıçtı, en azından şimdi o haritayı oynadığımızı ve düzgün oynayabileceğimizi gösterdik.

Major hakkında da konuşan Danimarkalı oyuncu gade, harita havuzlarındaki eksiklik nedeniyle turnuvadan elendiklerini de söyledi.

Her zaman daha fazlasını istiyorsun. Önce Flames’e, ardından ENCE’ye, ardından MOUZ’a yenildik ve MOUZ ve ENCE’ye karşı gerçekten yakın eşleşmelerdi. Yakın bir tarihte olmasına rağmen geçtiğimiz IEM Fall turnuvasından gelen iyi bir analiz ve ivme elde ettiğimizi düşünüyorum, ancak genel olarak Major’daki harita havuzumuz yeterince iyi değildi, bu yüzden MOUZ ve ENCE’nin hak ettiğini söyleyebilirsiniz. yaptığımızdan daha fazla. İyi bir oyun oynadık ama kesinlikle çok fazla hata yaptık, bu da sonunda Legends Stage’e katılamamıza mal oldu. Major’dan beri harita havuzumuzu derinleştirmek için çok çalışıyoruz.

Oyuncu, geçtiğimiz aylarda BIG Clan’dan ayrılıp, aynı zamanda ortağı olduğu Eternal Fire’a transfer olan temsilcimiz XANTARES hakkında da konuştu.

Sanırım XANTARES ve ben muhtemelen iki farklı oyuncuyuz, Firepower konusunda ondan geri olduğuma dair tonlarca şey duydum ama bu beni çok fazla rahatsız etmiyor. Kağıt üzerinde evet, ama kendimi bireysel olarak ondan daha kötü bir oyuncu olarak görmüyorum ve takıma ondan çok daha fazla taktik ve iletişim getirdiğimi düşünüyorum.

FACEIT London 2018’den sonra, PGL Stockholm 2021’de oynama fırsatı bulan 27 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, Alman temsilcisi ile Major şampiyonasında Challenger Stage’de sadece 2 galibiyet alarak turnuvaya veda ederken sadece 2 hafta sonra Dreamhack Open November 2021 turnuvasında finale yükseldi. Finalde ise Fnatic’e 3-0 mağlup oldu. Gade’in takımı BIG Clan, HLTV sıralamasında 16. sırada bulumuyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments