1. Anasayfa
  2. CS:GO

Yeni Zelandalı CS:GO Hayranı Mitolojik Skinler Tasarladı

Yeni Zelandalı CS:GO Hayranı Mitolojik Skinler Tasarladı
0

CSGO Skinleri ile birlikte Hint Mitolojisi’nin birlikteliğini görmek ister miydiniz? Oldukça garip bir birleşim gibi görünse de şanslısınız ki bir tasarımcı bunu harmanladı..

Oyun içinde “Apel” takma adını kullanan hevesli bir CSGO hayranı ve skin tasarımcısı , CSGO için Hint mitolojisine dayanan birkaç silah modeli tasarladı ve oldukça ilgi gördü.

Apel’in “Hint Serisi” tasarımları oyunda henüz mevcut olmasa da etkileyici tasarımları nedeniyle ilerde rekabetçi arenaya kabul edilme şansı çok yüksek.

Tasarımların her biri Hint mitolojisinden Tanrıları ve Tanrıçaları tasvir ediyor. Ayrıca her bir skinin adı, tasarımcı tarafından Hintçe dilinde hoş bir dokunuşla minik bölmelere kazınmış.

Hindistan’a daha önce gitmediğini belirten Apel, bu seriyi hayata geçirirken sevilen FPS oyunu “Far Cry 4″ten ilham aldığını açıkladı.

Far Cry 4 tasarımcısı Kyrat’tan bahseden Apel, “Bu sanat eseri benim için çarpıcı ve ilham verici oldu. Ubisoft’a şapka çıkarıyorum… Bu gerçekten profesyonel bir şey çünkü beni bu dünyanın içine soktu ve bana bir dizi farklı duygu hissettiriyor. Bence bu gerçek bir sanat. “

Bahsettiğimiz Hint Serisi, MP5, MAG7, USP-S ve AWP için kaplamalarını içeriyor.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments