1. Anasayfa
  2. CS:GO

İnfo Vermeden (Konuşmadan) Oyun Oynamak

İnfo Vermeden (Konuşmadan) Oyun Oynamak
0

Maç içinde en sinir eden durumların başında gelir. Eğer öldükten sonra nerde öldüğünüzü, sizi vuran adamın kaç canı kaldığını, ve o bölgede düşman takımdan kaç kişi olduğunu söylemeyip susarak oyun oynarsanız takım arkadaşlarınızı aşırı derece de olumsuz etkilersiniz.

Yaşarken veya öldükten sonra info vermezseniz takım arkadaşınız ölebilir. O andan itibaren bütün oyun zevki, oyun odağı kaçar ve bu bütün maç boyu o kişiyi veya size yapıldıysa sizi olumsuz etkiler.

İster oyunu 40 kille taşıyın ister taşımayın konuşarak oynamayı öğrenmeniz gerekir. Sürekli adam burda, burada sesler var, smoke geldi, fake olabilir gibisinden sürekli konuşmanız lazım ki takım ruhunu diri tutabilesiniz. Aksi takdirde herkes susup kendi oyununa bakarsa o oyun zaten kaybedilmiş demektir.

Bu çok basit bir konu gibi gözükebilir ama bizzat kendim Faceit 10 Level maçlarında hatta 3000+ elo seviyesinde maçlarda bile bir çok kez yaşadığım bir olay. Eğer geride iseniz bile herkes konuşarak, takım ruhunu diri tutarak oynamaya çalışırsa o maçın çevirilme ihtimali çok çok artar. Beş veya altı round geride olsanız bile takımda ki herkes mental olarak yüksek olursa o farkın, farkların hiç bir önemi kalmaz.

Merhaba ben Tolgahan. 19 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Çocukluğumdan beri cs oynuyorum yani sadece cs değil her türlü oyunu oynadım. Cs tabi ağır bastı ve oyunda elimde olan imkanlarla iyi bir aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Oyunda ki bilgilerime gelicek olursak 6.000+ saat oyun sürem var rankım global faceit 10 levelim. Bir çok takımda in game leader yani oyun içi lider olarak görev yaptım. Sizlere edindiğim tecrübeleri aktarmak için burdayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments