1. Anasayfa
  2. CS:GO

Spring Sweet Spring 2 Playoff’lar Belli oldu!

Spring Sweet Spring 2 Playoff’lar Belli oldu!
0

Relog Media’nın açıklmasına göre , BIG,OG ,ForZe ve Fnatic takımlarının Spring Sweet Spring’in ikinci Serisinde playoff aşamasına davet edildi. Bu takımlar 68.000 $’lık turnuvaya doğrudan çeyrek final aşamasında girecekler. Maçlar grup içinde tek eleme şeklinde olacak.

Fnatic hem Snow Sweet Snow 3 hem de Spring Sweet Spring 1’e davet edilen bu turnuva serisine hiç de yabancı değil. Her iki durumda da bir maç kazandılar ve yarı final aşamasında kaybettiler. İsveç takımı, sezonun son turnuvası olan IEM Summer’a hazırlanırken Flashpoint 3’te erken bir çıkışın ardından kendilerini toparlamayı umuyor olacak.

OG, Flashpoint 3’te Fnatic karşısında bir harita bile alamadan hayal kırıklığına uğradı. OG Flashpoint 3 ü son sırada bitirmemek için çabalıyor.

BIG pazar günü Astrails ile beşinci sırada karşılaşacakları Avrupa Bölgesel Büyük Sıralaması (RMR) turnuvasında çok daha iyi hazırlanmış görünüyo.

Spring Sweet Spring 1’in galibi olan forZe,NAVI ve Virtus.pro mağlubiyetlerinin ardından dünya sıralamasında 16. sıraya düştü.
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments