1. Anasayfa
  2. CS:GO

gla1ve Sahalara Geri Döndü

gla1ve Sahalara Geri Döndü
0

2016 Kasım ayından beri Astralis bünyesinde mücadele eden tecrübeli, 4 kez Major Şampiyonluğu bulunan Lukas “gla1ve” Rossander yaklaşık 3.5 aydan sonra aktif CS:GO Arenasına geri döndü.

Haziran ayından beri sağlıksal sebeplerden dolayı bir müddet CS:GO’ya ara veren gla1ve’in yerine Patrick “es3tag” Hansen gelmişti. Astralis takımının oyun içi liderliğini (IGL) üstlenen es3tag her ne kadar başarılı olmaya çalışsa da takım olarak kötü bir dönem geçiren Astralis beklediği performansı gösteremedi.

gla1ve’in geri dönmesi ile beraber Astralis taraftarları tekrar umutlandı. Uzun aradan sonra bir çok Major Şampiyonluğu yaşayan Astralis, bugün ilk maçına çıkıyor. ESL Pro League Season 12 Europe turnuvasında 18.30‘da Complexity maçı ile beraber ilk maçlarına çıkmış olacaklar.

Astralis koçu zonic‘in gla1ve’in geri dönmesi ile ilgili şu sözleri söyledi ;

İlk defa oyuncu değiştirmek zorunda kaldım ve bu aslında çok zor bir karar oldu. Çünkü es3tag gerek turnuvalar olsun gerek antremanlar olsun çok iyi bir iş çıkardı.

Gelecek aylarda bütün oyuncularımız oynama şansı elde edebilecek ve tabiki önceliğimiz her zaman mümkün olan en güçlü kadroyla beraber turnuvalarda yer almak olacak.

Aktif olarak Astralis kadrosu şu şekilde ;

Peter “dupreeh” Rasmussen
Nicolai “device” Reedtz
Emil “Magisk” Reif
Lucas “Bubzkji” Andersen
Lukas “gla1ve” Rossender

Dany “zonic” Sørensen (Koç)

Patrick “es3tag” Hansen (Yedek)

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments