1. Anasayfa
  2. LoL

100 Thieves Cloud9 ‘un Galibiyet Serisini Sonlandırdı

100 Thieves Cloud9 ‘un Galibiyet Serisini Sonlandırdı
0

100 Thieves, Cloud9 takımını LCS Summer Split sezonunda yenilgiye uğratan ilk takım olmayı başardı. 100Thieves karşısında mağlubiyet almadan önce Cloud9 lig başlangıcından beri 9 galibiyet bulundurarak namağlup durumda liderdi. Cloud9 öncesinde de ligin önde gelen takımlarından Evil Geniuses, TSM ve Team Liquid karşısında da baskın gözüküyordu. Ancak 3 galibiyet 6 mağlubiyet bulunduran 100Thieves ekibini görünen o ki fazla hafife aldılar. Bu durum Cloud9 hanesine mağlubiyet olarak yansıdı.

100 Thieves vs C9 karşılaşmasından sonra LCS Twitter sayfasının paylaştığı tweet.

100Thieves , LoL kadrosunda 2020 LCS Yaz Sezonu ortasında ciddi değişikliklere gitti. Ormancı William “Meteos” Hartman ve destek konumunda bulunan William “Stunt” Chen akademi kadrosuna çekildi. Yerlerine ise “Meteos” yerine Juan “Contractz” Garcia, “Stunt” yerineyse Philippe “Poome” Lavoie-Giguere ikilisi akademiden ana kadroya dahil edildi. Bu değişiklikten önce 100Thieves 1G-5M istatistiği ile ligde 8. sırada yer alıyordu. Yapılan bu swap ile takım Cloud9 galibiyetiyle birlikte 4G-6M durumunda ve gururumuz “Closer”in yer aldığı Golden Guardians ile aynı istatistiği paylaşıyor ve 7-8. sırayı paylaşıyor.

100 Thieves Cloud9 ‘u Domine Etti

100Thieves, Cloud9 karşısında neredeyse 2 yıldır galibiyet alamıyordu. En son 2018 LCS Yaz Mevsimi 2. yarısında Cloud9 karşısında galibiyet bulabildi. O zamandan beri her iki takım da büyük kadro değişikliklerine gitti ve birden fazla turnuvada yer aldı.

100Thieves maça top lanede elde ettiği üstünlük ile güçlü bir şekilde giriş yaptı. Cloud9 top lane oyuncusu Eric “Licorice” Ritchie koridorunu geride kabullenmek zorunda kaldı. Bu avantajla beraber takım ilk ejderi almayı başardı ve Cloud9 ormancısı Robert “Blaber” Huang ‘a deyim yerindeyse nefes aldırmayarak hızlı bir “snowball” durumuna geçti. Ancak, 100Thieves Vadinini Alametini aldıktan sonra Cloud9 , 100Thieves ormancısı Contractz ve üst koridor oyuncusu Ssumday ‘i yakalayarak yaşam belirtileri göstermeye başladı. Nehirde yapılan bu yanlış oyuna rağmen 100Thieves, Cloud9 ‘a karşı tüm haritada baskın olmaya devam etti. Neredeyse bütün koridorlarda bir altın üstünlüğüne sahip olan 100Thieves ekibi oyunun yarısında 3 ejderin de sahibi konumundaydı. Cloud9 ‘un maç üzerindeki tekrarlanan hatalarından yararlanan 100 Thieves ekibi önce güvenli bir baron alarak devamında ejder ruhunu hanesine getirdi. 100 Thieves kuşatma yaparak Cloud9 ekibini kendi üssüne doğru iterken çıkan takım savaşında katliam almayı başardı ve maçı 27. dakikada 14.000 altınlık bir üstünlük ile sonlandırdı.

100 Thieves ekibinin C9 karşısında aldığı katliam.
https://esporgazetesi.com/valorantta-mukemmel-fare-hassasiyeti-nasil-bulunur/
İlginizi Çekebilir !
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments