1. Anasayfa
  2. Espor

Woxic Mousesports’tan Ayrılıyor mu?

Woxic Mousesports’tan Ayrılıyor mu?
0

Türkiye’nin uluslararası arenada forma giyen en başarılı 2 oyuncusundan birisi olan woxic geçtiğimiz günlerde takımı tarafından yetersiz performansı nedeniyle yedeğe çekilmesi gündeme bomba gibi oturmuştu. Ünlü oyuncunun takımda inaktif konuma geçtiği yetmezmiş gibi üstüne bir de kendisine toxic olduğuna dair iddaalar gündeme gelmişti.

İlgili içerik: Woxic “toxic” Iddialarına Karşı Sessizliğini Bozdu

ESL Cologne One 2020 ‘de mücadele eden Mousesports için turnuva ne yazık ki istediği gibi gitmedi. En son olarak Mad Lions ekibine yenilerek turnuvaya veda eden ekip cezayı tabiri caizse takımın Awp oyuncusu Özgür “woxic” Eker ‘e kesmişti. Yedeğe çekilerek yerine FaZe Clan ‘dan Aurimas “⁠Bymas⁠” Pipiras gelmişti.

karrigan, ekibin bu kötü gidişatına yönelik tepkisini oyunu sildiğini gösteren bir video ile göstermişti.

Yedeğe Çekilmesiyle İlgili Konuştu

Geçtiğimiz günlerde toxic iddialarına karşı sessizliğini bozmuş olan oyuncu şimdi de yedeğe çekilmesi ile ilgili konuştu ve hedeflerinden bahsetti.

“Artık aktif kadroda yer almıyorum. Fakat tez zamanda tekrar en yükseklere ulaşacağım. Hala kabiliyetli olduğumu herkese göstermek istiyorum ve göstereceğim. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim. Daha fazla yayın yapmaya başlayacağım ve sizlerin de yayınlarda bulunacağını umuyorum”

Oyuncu HLTV tarafından kendisiyle ilgili paylaşılan bir tweete de profilinde yer verdi.

” woxic ‘in 18 aylık çalışması Mousesports tarafından yedeğe çekilmesiyle birlikte sona eriyor. Oyuncunun geleceği şu anlık belirsiz. Aktif kadrodaki görev süresi boyunca woxic , dört LAN etkinliği kazandı. Bir MVP Madalyası bulunurken 2019 ‘un en iyi 20 oyuncusu arasında 12. sırada bulunuyordu.”

HLTV Veri Tabanında Bir Takımı Bulunmuyor

Woxic’in yedeğe çekilmesi nedeniyle HLTV, oyuncunun statüsünü “Takımı Yok” olarak değiştirdi. Oyuncunun Mousesports’tan ayrıldığına dair kesin olarak bir kanı şuanlık yok.

Fakat oyuncumuzun yakın zamanda üst düzey bir takıma transfer olması bekleniyor. OG, Complexity gibi ekiplerden teklifler aldığı biliniyor. Mousesport’un Bymas ile başarıya ulaşamadığı takdirde, Türk oyuncuyu tekrar aktif kadroya çekme ihtimali de var tabii. HLTV ‘nin de dediği gibi oyuncumuzun geleceği şu anlık belirsiz, kariyerini hangi takımda devam ettireceğini ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.

https://esporgazetesi.com/esl-one-cologne-2020-north-america-sonuclandi/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments