1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT 2023: EMEA League Şampiyonu Team Liquid!

VCT 2023: EMEA League Şampiyonu Team Liquid!
0

Champions Tour 2023: EMEA League Playoff aşamasında son noktaya gelindi. Temsilcimiz FUT Esports 27 Mayıs’da Team Liquid’e karşı oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybetmişti. Team Liquid ise bu zafer sonrası VCT 2023: EMEA League Büyük Finali’nde FNATIC ile karşılaşma hakkı kazanmıştı.

FNATIC ise tüm VCT 2023: EMEA League boyunca namağlup şekilde finale gelmişti. İlk harita FNATIC’in seçtiği Lotus haritası oldu ve FNATIC seçtiği haritada 13-11’lik skorla galip geldi. Team Liquid kendi tercih ettikleri haritada, haritayı kapatmakta zorlanmasına rağmen 14-12’lik skor ile haritadan galip ayrıldı. Durum 1-1’e geldi. Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar.

Serinin üçüncü haritası ise Haven haritasıydı. FNATIC kendi seçtiği haritada 13-6’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sırada Team Liquid’in seçtiği Fracture haritası vardı. İki takımında kıyasıya mücadele vermesinin ardından Fracture haritasının galibi 13-11’lik skor ile Team Liquid oldu. Team Liquid bu haritayıda alarak serinin skorunu 3-1’e getirdi ve finale kadar namağlup gelen FNATIC takımını finalde yenmeyi başardı.

FNATIC takımını finalde 3-1 yenerek VCT 2023: EMEA League Şampiyonu Team Liquid oldu.

FNATIC ve Team Liquid takımları VCT: Masters Tokyo Playoff aşamasına katılmaya hak kazandı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments