1. Anasayfa
  2. VALORANT

Unknownpros VALORANT Kadrosunu Duyurdu

Unknownpros VALORANT  Kadrosunu Duyurdu
0

2021 Haziran ayında VALORANT takımını duyurmasıyla espor sektörüne giriş yapan tecrübeli ekip, 3 ay süren Rising Stars oyuncu yetiştirme projesinin sonuçlanmasının ardından genç kadrosunu duyurdu.

Riot Games’in 2020 yılında piyasaya sürdüğü  Valorant oyununda Unknownpros koç ve oyuncu ekibiyle kadrosunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Unknownpros VALORANT Kadrosu

  • Efe Toprak ‘Minhosz’Kaştaş
  • Mert Emre ‘Crixty’ Doğan
  • Türker Anıl ‘Esiax’ Yılmaz
  • Demirhan ‘Pleidas’ Demir
  • Ahmet Orhan ‘Jaskier’ Kahraman
  • Melih Serkan ‘Meseka’ Kaya (Koç)
  • Berkay ‘Hershill’ Özen (Analist)

VALORANT takım koçu Melih Serkan ‘Meseka’ Kaya yeni ekibiyle ilgili düşüncelerini paylaştı:

“Bu pırıl pırıl, genç ve başarı odaklı harika beş ayrı karakterle çalışıyor olmak benim için olağanüstü bir tecrübe ve mutluluk olacak. Oyuncu deneme sürecimizin başından sonuna kadar hepsiyle beraberdim ve Unknownpros ekibi olarak bu süreci çok profesyonel bir şekilde yürütüp tamamladığımızı düşünüyorum. Eminim bu emeklerimizin karşılığını zaman içerisinde kat ve kat geri alacağız. Bu yolda bize gösterilen desteğin karşılığını vermek için oyuncularımın ellerinden geleninden fazlasını yapacaklarına dair en ufak bir şüphem yok.”

Organizasyonun kurucu ortağı ve kulübün genel menajeri Faruk Can ‘Maxic’ Öztürk de Rising Stars projesi ve takımın hedeflerinden bahsetti:

“Rising Stars projesi espor ekosisteminde kendini geliştirmeye açık ve hırslı gençleri bulup onları geliştirme düşüncesiyle oluşturuldu. Projemizi ilk duyurduğumuzda ekibimizin hedefi başarılı bir akademi takımı kurmaktı fakat oyuncuların potansiyelini ve isteğini gördükten sonra bu proje ile iki takım çıkarma kararı aldık. Oyuncularımızın antrenman kısmında yer alma şansı yakaladım ve şunu söyleyebilirim ki beklentilerimiz ve hedeflerimiz oldukça yüksek.”

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments