1. Anasayfa
  2. VALORANT

Masters – Berlin En’leri

Masters – Berlin En’leri
1

VCT aşamalarının son Masters mücadelesi olan Berlin tamamlandı. Önümüzde Last Chance turnuvası var. Ardından Valorant’ın en büyük turnuvası olacak olan Valorant Champions’ı izleyeceğiz. Biz de sizler için Berlin’de en dikkat çeken bazı detayları sizler için derledik.

En Hayal Kırıklığı Yaratan Takım: Sentinels

Masters Sentinals

Son Masters şampiyonu olan Amerika temsilcisi Sentinels Berlin’de ilk 4’ü dahi göremedi. Berlin’e de şampiyonluk adayı olarak geldiler fakat gösterdikleri bu performans onları listemizin en hayal kırıklığı yaratan takımı yaptı.

Bren Esports’un COVID-19 önlemlerinden dolayı Berlin’e katılamamasından sonra Sentinels’in grubu olan D grubu 3 takım ile oynandı. G2 Esports ve F4Q takımlarıyla aynı grupta olan Sentinels bu grupta ikinci olarak gruptan çıktı. Tek mağlubiyetlerini G2 Esports karşısında aldılar. Ardından oynadıkları çeyrek final maçında bir diğer Amerika temsilcisi olan Envy karşısında 2-0 mağlup olarak turnuvaya erken veda ettiler.

En Sürpriz Takım: Envy

valorant champions envy

En büyük sürprizi hiç şüphesiz Amerika temsilcisi Envy turnuva 2.si olarak yaptı. Turnuvadan önce favoriler gösterilirken Envy’nin adı dahi geçmiyordu. Ancak Envy bu ikincilikle birlikte aynı zamanda Valorant Champions turnuvası biletini de kaptı.

Envy, diğer gruplara nazaran kolay bir grupta bulunuyordu. Bu gruptan çıkmayı başarmak onlar için zor olmadı. Fakat burdan sonraki performansları herkesi şaşırttı. Önce Sentinels’i yarı finalde de 100 Thieves’i elediler ve finale kadar rakiplerine harita puanı dahi vermediler.

En Başarılı Takım: Gambit Esports

gambit champ

Şampiyon takım olan Gambit’i listemizin en başarılı takımı kısmına koyuyoruz. CIS temsilcisi EMEA şampiyonu olarak geldiği Berlin’e buradan da şampiyon olarak ayrıldı ve Avrupa – Amerika Valorant rekabetine yeni bir boyut getirdi.

Gambit, turnuvadaki ilk ve tek mağlubiyetini daha ikinci maçında 100 Thieves karşısında aldı. Ancak bu mağlubiyet onları geriye düşürmedi ve gruptan çıkmayı başardılar. Ardından yakaladıkları seri ile birlikte performansı da ivmelenen Gambit, finalde Envy’i 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

En Değerli Oyuncu: nAts

nAts

Başarılı Rus oyuncu Ayaz “nAts” Akhmetshin, turnuvadaki en değerli oyuncu olmayı kuşkusuz hak ediyor. Her ne kadar finaldeki Chronicle’ın performansı olağanüstü olsa da nAts‘ın turnuva boyu koyduğu istikrarlı performansı turnuvanın MVP’si olmaya fazlasıyla yetti. Yıldız oyuncu turnuva boyu iki ajanla oynadı. Viper ve Cypher’dan vazgeçmeyen nAts, iki maç dışında takımının her zaman en skorer oyuncusu oldu.

3. Aşama Masters – Berlin’i geride bıraktık. Valorant Champions’a gidecek son takımların belli olacağı Last Chance turnuvalarında bakalım hangi performanslar bizi şaşırtacak ? Bir sonraki “en” ler serisinde görüşmek üzere !

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
yasin
yasin
2 yıl önce

nats supremacy