1. Anasayfa
  2. Twitch

WtcN Kendi İzleyici Rekorunu Kırdı!

WtcN Kendi İzleyici Rekorunu Kırdı!
0

Twitch Türkiye’nin en büyük ve kaliteli yayıncılarından olan bunun yanı sıra VALORANT denilince akla gelen ilk Espor takımlardan biri olan BBL Esports’un kurucu üyelerinden Ferit “WtcN” Karakaya, kanalında “99.524” anlık seyirci sayısı ile birlikte kendi izleyici rekorunu tazeledi.

wtcN 1 Milyon İzlenmeye Ulaştı

VALORANT’ın uluslararası düzenlenen ilk resmi turnuvası olan “VALORANT Masters Reykjavik” maçlarını 1 hafta boyunca kendi kanalı üzerinden seyircileriyle buluşturacağı haberini vermişti. Turnuvanın Upper Bracket kısmından nağmalup gelerek adını finale yazdıran “Sentinels” ve Lower Bracket kısmından çalkantılı bireysel performanslarla finale çıkan “Fnatic” arasındaki büyük finali toplamda 6 saatlik bir yayınla aktaran Ferit “WtcN” Karakaya ,büyük finalin yayınlandığı kanallarda toplamda 1 milyon izleyicinin geçilmesinin yanı sıra, yayın bitiminde Twitter hesabından “Seviliyorsunuz” başlığı altında yayın istatisliklerinin olduğu görseli paylaşmasının ardından anlık “99.524” izleyici sayısına ulaştığı ve 25 Mayıs tarihine ait olan “64.287” izleyici sayısının üstüne kendi rekorunu tazelemiş olduğu ortaya çıktı.

WTCN-kanal-verileri
wtcN

Halihazırda Twitch Türkiye’nin en eski yayıncılarından olan ve kaliteli içerikleriyle tanınan Ferit Karakaya BBL Esports gibi yaptığı farklı girişimlerle de adından söz ettirmekte. Kendisine girişimleri ve yayın hayatında başarılar diliyoruz…

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments