1. Anasayfa
  2. VALORANT

Arcane Poro Silah Uğuru Nasıl Alınır?

Arcane Poro Silah Uğuru Nasıl Alınır?
0

Riot Games, Arcane’in çıkışını kutlamak için, VALORANT’a 12 ödülden oluşan Riot X Arcane etkinlik bileti getirmişti. Ancak oyun içi Arcane ödülleri bu kadarla sınırlı değil. Oyuncular aynı zamanda, sınırlı bir süreliğine The World of Riot X Arcane üzerinden görev tamamlayarak da ödül kazanabiliyorlar.

Arcane koleksiyon

Şimdilik erişebilen tek bir ödül var: Arcane Poro Silah Uğuru. Uğuru kazanmanız için yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

Riot X Arcane sitesine gidin, ve giriş yaptıktan sonra “Hemen Keşfet”e tıklayın. Bu sizi interaktif bir dünyaya yönlendirecek ve ekrana tıklayarak bu dünyada gezebileceksiniz.

Daha sonra ekranın sol üstünde bulunan haritanın üzerine basın ve “Killjoy’un Laboratuvarı“na gidin.

Laboratuvar’a girince Phoenix ile konuşun ve Killjoy’un yanına gidip size verdiği talimatları takip edin. Talimatlara göre bulmanız gerekenler: Mavi Monitör ve yerdeki Brimestone’dan gelen mesaj. (Bu eşyalar, bulmanızı kolaylaştırmak adına, yıldız işe işaretlenmiş olacak)

Eşyaları bulduktan sonra tekrar Killjoy ile konuşun ve ilk başladığınız yere dönün. Sol taraftaki masanın üzerinde bulunan notlara tıklayın. Notları okuduktan sonra tekrar Killjoy’un yanına gidin. Killjoy’un sorusuna ise “Yeşil Notlar” cevabını verin.

Kendisi sizden kahve getirmenizi isteyecek. Killjoy’un solundaki kahve makinasına tıklayın ve tekrar Killjoy ile konuşun. İlk seçeneği seçin.

Daha sonra Jett’le konuşun; kendisi sizden VALORANT oynamanızı isteyecek ama bu adımı atlayabilirsiniz. Daha sonra tekrar Jett’e tıkladığınızda kendisi, Yoru’nun sizle konuşmak istediğini söyleyecek.

Son olarak da Yoru ile konuşun. Yoru size Silah Uğuru’nu takdim edecek ve bu otomatik olarak hesabınıza eklenecek.

Riot X Arcane sitesi üzerinden kazanabileceğiniz ikinci ödül Delifişek Spreyi ise14 Kasım’da aktif olacak ve yine bir görev sonucu bu ödüle erişebileceksiniz. O zamana kadar The World of Riot’u keşfetmeye devam edebilirsiniz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments