1. Anasayfa
  2. VALORANT

ESA Open Fire All Stars Valorant Turnuvası Başlıyor

ESA Open Fire All Stars Valorant Turnuvası Başlıyor
0

Türkiye’deki 8 büyük VALORANT takımının katılacağı ESA Open Fire All Stars 2-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

2-3-4-5-6 Ağustos tarihlerinde online olarak gerçekleşecek grup aşaması ve playoffların ardından, 7 Ağustos tarihinde final maçları ESA Espor Arena’da fiziksel olarak gerçekleştirilecek.

ESA Open Fire All Stars Valorant Turnuva Takımları

ESA Open Fire All Stars Valorant

Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilecek olan ve 125.000 TL ödül havuzu bulunan turnuvaya BBL Esports, Beşiktaş Esports, Digital Athletics, Fire Flux Esports, Futbolist, Istanbul WildCats, Kafalar Esports ve OtherSide Esports takımları katılıyor.

2-3-4 Ağustos’ta gerçekleşecek olan grup aşaması ardından, iki gruptan da başarılı olan 2’şer takım playoff’larda mücadele edecek. 5-6 Ağustos tarihlerindeki playoff aşaması ise, ikili eleme yöntemiyle gerçekleşecek.

ESA Open Fire All Stars 1. gun fikstur kare
ESA Open Fire All Stars Valorant 1.Gün Maç Fikstürü

7 Ağustos’ta kaybedenler finali ve büyük final karşılaşması oynanacak.

6 gün boyunca, günde ortalama 10 saat sürecek yayınlar, ESA Esports’un YouTube kanalında daha sonra izlenmek üzere espor severler ile buluşacak.

Turnuvanın ESA Espor Arena’da gerçekleşecek kısmı için ise COVID-19 tedbirleri kapsamında yalnızca davetiye ile izleyici kabul edilecek.

Maç yayınları 2-3-4 Ağustos tarihlerinde 14.00’te, 5-6 Ağustos tarihlerinde 16.00’da ve 7 Ağustos’ta 14.00’te başlayacak.

Turnuva ve yayınlarla alakalı detaylı bilgiye ESA Esports’un sosyal medya kanallarından ulaşılabilir.
Instagram: ESAEsportsTV, Twitch: ESAEsportsTV, YouTube: ESAEsportsTV, LinkedIn: ESAEsports, Twitter: ESAEsports, Discord: ESA

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments