1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO’da Takım Arkadaşına Bomba Alma Özelliği Geliyor mu?

CS:GO’da Takım Arkadaşına Bomba Alma Özelliği Geliyor mu?
csgo molotof
0

Counter-Strike: Global Offensive oyuncuları son Twitter gönderilerinin Valve tarafından hazırlanmış bir yem olmadığını varsayarsak, takım arkadaşlarına el bombası alabilecek ve el bombası türlerinde sayısal sınırlamanın üzerinde değişikliğe gidileceğini düşünüyor.

29 Temmuz’da CS:GO’nun resmi sosyal medyası, Classic Offensive geliştiricisi ZooL_Smith‘e bir yanıt yayınladı. İçinde geliştirme ekibinin bulunduğu konuşmalarda, CS:GO’ya yeni bir el bombası düşürme özelliğinin eklenebileceğini ima etti.

“basitçe “g” tuşuna bastığınızda el bombalarınızın düştüğü bir dünya hayal edin.”

Resmi CS:GO Twitter’ında, son birkaç gündür el bombaları hakkında tonlarca şifreli mesaj gönderiyor. Fazla el bombası satın alma sorunu gündeme gelmeden bir gün önce Inferno‘nun A bomba sahasının bazı küçük değişikliklerle ilgili bir görüntü yayınlandı.

Geliştiricilerin, 2 milyon dolarlık PGL Stockholm Major‘dan önce CS:GO meta oyununu büyük ölçüde değiştirmek istemeleri mümkün olabilir . Fikirleri sosyal medya aracılığıyla paylaşmak, hayran geri bildirimlerini ve fikirlerini dikkate almalarını sağlar. Ve hiç şüpheniz olmasın, birden fazla sis bombası veya molotof satın alma ve bunları takım arkadaşlarıyla paylaşma yeteneği CS:GO için muazzam bir değişim olacaktır.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments