1. Anasayfa
  2. CS:GO

NIP CS:GO Kadrosuna device’ı Kattı

NIP CS:GO Kadrosuna device’ı Kattı
0

NIP, Astralis’ten kalıcı bir transfer için Nicolai “device” Reedtz‘in şok imzasını duyurdu. Dört kez Major kazanan İsveçli organizasyonla, yedeğe çekilen Tim “⁠nawwk⁠” Jonasson‘un yerine üç yıllık bir sözleşme imzaladı. Device, Ocak 2016’da oluşturulan bir organizasyon olan Astralis’in orijinal üyelerinden biriydi. Ekip, 2018 ve 2020 arasında yeni bir döneminin başlangıcını başlatırken lider bir rol oynadı.

Takımın bu yıla zorlu başlangıcından sonra Astralis kampında bazı değişikliklerin bekleneceğini söylentiler iortaya çıktıktan sonra bu ayrılışı haberi geliyor. Aynı zamanda, 2013’ten beri takım arkadaşı olan Peter “⁠dupreeh⁠” Rasmussen ve Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højsleth ile olan uzun ilişkisinin sona erdiğini de işaret ediyor.

Astralis’ten ayrılmak zordur. Arkadaşlar benim için her zaman ailem gibi olacak ancak bu Covid dönemi beni çok düşündürdü; her şey normale döndüğünde kendimi nerede görüyorum? Bir süredir İsveç’te yaşıyorum, dili konuşuyorum ve bu genç; heyecan verici NIP projesi beni gerçekten heyecanlandırıyor. Pek çok efsanenin oynadığı en başarılı organizasyonlardan birine katılmak bana ilham veriyor. Örneğin, LeBron James’in Lakers ile neler başardığını hatırlayın ve Stockholm’de Major’ün yaklaşmasıyla, o kupayı İsveç’e getirmek benim bir numaralı hedefim. “

device

Device’ın kadroya katılması, sıralamada ilk 10’a girmekte zorlanan NIP için büyük bir destek olacağa benziyor. Patrik “⁠f0rest⁠” Lindberg‘in yerine Ocak ayında imzalanan nawwk, kadroya güzel anlar yaşattı ancak tutarlılıktan yoksundu.

device’ı getirmek, kulübün etrafındaki herkesin geçmiş yıllarda yaptığı işin büyük bir kanıtıdır. NIP’nin temsil ettiği sihri yeniden canlandırmak için bir girişimde bulunduk. Bu, yeni standartları tanımlayabilen modern bir e-spor performans birimine dönüşmek anlamına gelir. Oyundaki en iyi yetenekleri çekmek ve elde tutmak bunun merkezinde yer alır ve dev1ce tüm dünyadaki en iyilerden biridir. Kalmak için buradayız ve şampiyonluklar kazanmak için buradayız.”

NIP Oyun Baş Sorumlusu Jonas Gundersen

NIP CS:GO Kadrosu

  •  Fredrik “⁠REZ⁠” Sterner
  •  Nicolas “⁠Plopski⁠” Gonzalez Zamora
  •  Hampus “⁠hampus⁠” Poser
  •  Erik “⁠ztr⁠” Gustafsson
  •  Nicolai “⁠device⁠” Reedtz
  •  Björn “⁠THREAT⁠” Pers (koç)
  •  Frederik “⁠JAEGARN⁠” Andersson (asistan koç)
  •  Tim “⁠nawwk⁠” Jonasson (transfer listesinde)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments