1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO’nun Ünlü Sunucusu James Banks’ın Acı Günü

CS:GO’nun Ünlü Sunucusu James Banks’ın Acı Günü
0

Uzun bir aradan sonra hali hazırda devam eden PGL Stockholm 2021 devam ederken, CS:GO tarafından üzücü bir haber geldi. 31 yaşındaki Britanyalı deneyimli sunucu James Banks, dün eşinin hayatını kaybettiğini twitter üzerinden duyurdu.

“Az önce hayatımın aşkının vefat ettiğini duydum. Hala daha fazla bilgi bekliyoruz.
Nasıl hissettiğimi ya da ne yapacağımı bilmiyorum. Dayanılmaz bir acı. Birlikte geçirdiğimiz anılarımızı asla unutmayacağım. Bunun için daha çok gençti ve verecek daha çok şeyi vardı.”

31 yaşındaki sunucu, ilk kez Starcraft II’de sunuculuğa başladı. Ardında 2014 yılında EIZO Challenge 2014 turnuvasına yorumcu olarak katılarak, CS:GO sahnesine giriş yaptı. Aynı zamanda VALORANT sahnesinde de çeşitli görevler üstlenen Britanyalı sunucu, aynı zamanda güncel olarak Alliance VALORANT takımının genel menajerlik görevini üstleniyor. Geçtiğimiz nisan ayında da Banks, depresyona yakalanmış ve iyileşmişti.

Major’a Devam Ediyor

Tweetin devamında Britanyalı sunucu, ayrılacağına dair dedikoduları yalanladı. Ve işine devam edeceğini açıkladı.

“PGL’deki herkes inanılmaz derecede destekleyici oldu. Kayıplarla uğraştım ama böyle bir şey yok. Major ile devam edeceğim, evde yapabileceğim bir şey olmadığı için onun istediği şey bu… Sadece beklemek ve kendimi meşgul etmek zorundayım.”

James Banks

PGL’den Büyük Jest

Bu senenin major şampiyonasını üstlenen Romanya merkezli kuruluş olan PGL, Britanyalı sunucuya Kiev’e gidecek uçak konusunda yardım etti. Banks, attığı tweet üzerinden PGL’e teşekkür etti. 31 yaşındaki sunucu Ukrayna’nın 30 Ekim’de karantinaya girecek olması nedeniyle cenazenin yarın kalkacağını açıkladı.

“Kiev 30’unda karantinaya giriyor, bu da cenazenin 29’unda olması gerektiği anlamına geliyor. Bugün içeriğin son tweetini atıyorum ve PGL cenazeye yetişmem için uçuşlar ayarladı ve sonra en kısa sürede Major’a tekrar döneceğim. Herkesin desteği çok şey ifade ediyor.”
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments