1. Anasayfa
  2. CS:GO

Neymar Jr CS:GO Yetenekleri ile Dikkatleri Üstüne Çekti

Neymar Jr CS:GO Yetenekleri ile Dikkatleri Üstüne Çekti
Neymar Jr
0

Neymar Jr ,2009 Campeonato Paulista’da Yılın Genç Futbolcusu ödülünün sahibi olmuştur. 2011 ve 2012 yılında Güney Amerika’da Yılın Futbolcusu seçilmiştir.[ 2011 yılında Santos – Flamengo maçının 26. dakikasında attığı gol, FIFA tarafından 2011 yılının en iyi golü seçilmiştir ve Neymar 2011 FIFA Puskás Ödülü’nün sahibi olmuştur. 2013 yılında millî takımıyla almış olduğu FIFA Konfederasyonlar Kupası turnuvasının sonunda Adidas Altın Top ödülüne layık görülmüştür. Bu turnuvada çıktığı 5 maçta (412 dakika) 4 gol atmıştır ve turnuvanın final maçında maçın adamı seçilmiştir. Başarılı futbolcu kariyerine şu anda Paris-Saint Germain takımında “10” numaralı forma ile devam etmektedir.

Neymar Jr sadece harika bir futbolcu değil ve tartışmasız dünyanın en iyi golcülerinden biri. Aynı zamanda ciddi CS: GO becerilerine sahip hevesli ve hırslı bir oyuncu. Twitch’te yakın zamanda yaptığı bir yayında Neymar , attığı Ace ile CS: GO becerilerini sergiledi.

https://esporgazetesi.com/mininin-valorant-oyun-ici-ayarlari/

Neymar Jr ‘ın CS: GO Yetenekleri

Neymar sadece futbolda değil Counter-Strike’da da engin vuruş yeteneklerine sahip. Furia Esports’un sahibi André Akkari ‘nın de dahil olduğu bazı arkadaşlarıyla oynarken rakip takımın tüm oyuncularını öldürmesiyle Neymar, yeteneğini çarpıcı bir şekilde gözler önüne serdi.

Bu etkileyici ace CT takımında oynayan Neymar’dan Inferno haritasının pistol turunda geldi.

Rakipleri en iyi CS:GO profesyonelleri olmasa da Neymar’ı yetenekli kılan unsur, rakip takımın tüm oyuncularını öldürürken çok az isabetsiz atış yapmasıydı.

Neymar, Twitch kanalında daha çok CS:GO yayınları yapıyor ve 437.000 takipçisi bulunuyor.

Açıkçası Brezilyalı Yıldız CS:GO konusunda da çok yetenekli bir oyuncu. OG’den Nathan “NBK” Schmitt dahil birçok profesyonel oyuncu da Neymar’ın bu alandaki yeteneğine dikkat çekti.

Hatta resmi CS:GO Twitter hesabı bile…

https://twitter.com/CSGO/status/1311706459051180033

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments