1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO Fps Drop Sorunu Çözümü

CS:GO Fps Drop Sorunu Çözümü
CS:GO
9

CS:GO hayatımıza girdiği günden beri piyasadaki en popüler espor oyunlarından birisi olma satütüsünü korumaktadır. Valve, oyunu düzenli olarak güncellemeye devam etse de oyuncular hala FPS drop yaşanmasına sebebiyet veren ciddi performans sorunları ile karşılaşmaktadırlar.

FPS değeriniz (saniyedeki kare sayısı) bir maç sırasında rastgele bir şekilde 200’den 30’a düşebilir. Özellikle, bir CS:GO rekabetçi karşılaşmasındayken bu hata ile karşılaştığınızda sorunu çözmek için araştırma yapma fırsatınız muhtemelen olmayacaktır. Bu nedenle kullanımınıza sunmak üzere basit bir komut ile karşınızdayız.

CS:GO Fps Drop Sorunu Çözümü

CS:GO’da, hangi tür bilgisayar donanımına sahip olursanız olun, Fps değerinizi rastgele bir şekilde çift haneli belki de tek haneli sayılara düşüren uzun süredir de devam eden bir hata bulunmaktadır. Başka bir deyişle, bu ciddi performans sorununa herkesin denk gelme şansı mevcut. Hatta oldukça yaygın bir sorun olan bu Fps hatasından; resmi profesyonel turnuvalar da dahil olmak üzere resmi rekabetçi ve Faceit karşılaşmalarındaki oyuncular da muzdarip.

Neyse ki, maçınız yarıda bırakmanızı veya oyununuz normale dönene kadar tavukları saymanızı gerektirmeyen kolay bir çözüm yöntemi mevcut.

Fps Drop

Geliştirici konsoluna “logaddress_add 1” komutunu yazarsanız bu can sıkıcı Fps hatası düzelecektir.

Önerilen içerik: CS:GO’da Fps ‘nizi Artıracak Harika Yeni Metodlar

CS:GO oynayan her oyuncu, bu tür komutların nereye yazılacağını ve nasıl kullanacağını bilmiyor. Bu nedenle oyununuzu güzelleştirecek olan bu güzel yöntemi uygulamak için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Seçenekler” seçeneğine tıklayın ve “Oyun Ayarları” na gidin.
  • Geliştirici Konsolunu Etkinleştir” i bulun ve “evet” şeklinde ayarlayın.
  • é” tuşuna (“Esc” tuşunuzun altındaki tuş) basın.
  • Önünüze çıkan konsola “logaddress_add 1” yazın ve “enter“a tıklayın.

Bu yöntem, CS:GO’da yaşadığınız sorunu yaklaşık beş saniye sonra düzeltecek ve oyun performansınızı normale döndürecektir.

Ne yazık ki, bu hatayı her yaşadığınızda, kalıcı olarak düzeltmenin bir yolu olmadığı için komutu tekrar kullanmanız gerekecek.

Umarız ki Valve bir gün CS:GO’daki performans sorunlarını tamamen düzeltecek bir güncelleme yayınlar. O zamana kadar, maçınızı yüksek Fps değeri ile oynamaya devam etmek için bu komutu kullanınız.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
1 yıl önce

yok

Ronnie
Ronnie
1 yıl önce

zefncim pc kötü değil ama yine çalışmadı teşekkürler

Benji
Benji
1 yıl önce

bazen oyun içinde mala bağlayaibliyor, o zaman bu kod ne yapıyorsa normale dönüyor.

brkxs
brkxs
1 yıl önce

zort diyorum başka bişey demiyorum

Zefn
Zefn
2 yıl önce

Salak saçma küfür yazan embesillerin pc leri çöp olduğu için bu kodun çalışmaması normal. Kod gayet düzgün çalışıyor. Emeğine sağlık admin.

sg mal
sg mal
2 yıl önce

aptal oç

mal enes
mal enes
2 yıl önce

salak

enes
enes
2 yıl önce

yalan

asdad
asdad
2 yıl önce

sadsd