1. Anasayfa
  2. CS:GO

Şampiyon Boca Boston!

Şampiyon Boca Boston!
0

Türkiye’nin en prestijli CS:GO turnuvası olan Intel ESL Türkiye Şampiyonası‘nın kış sezonu finali bugün izleyici karşısına çıktı. Finalde Boca Boston ve Sangal Esports karşı karşıya geldi.

Kadrolar;

Opera Anlık Görüntü 2020 05 27 223100 www.hltv .org

Engin “MAJ3R” Küpeli önderliğindeki Sangal’ın seçimi olan Inferno haritasında dev final başladı. BO5 formatında olan finalin ilk haritasında Sangal, baskın olduğu ilk yarıyı 9-6 önde kapattı. İkinci yarıda ise geri dönüşe imza atan Yasin “xfl0ud” Koç’lu Boston, 16-13 ile ilk harita puanını hanesine yazdırdı.

İnferno Haritası İstatistikleri

inferno 1

İkinci harita ise Dust2 oldu. Türkiye’de bu haritayı açık ara belki de en iyi oynayan takım olan Boston, T tarafında devreyi 9-6 önde kapattı. Özellikle Baran “Izzy” Yılmaz’ın göz doldurduğu harita, 16-9 Boca üstünlüğü ile sona erdi.

Dust2 Haritası İstatistikleri

dust2 1

Serinin üçüncü haritası ise Sangal’ın seçimi olan Mirage’di. 2-0’ın özgüveni ile rakibin seçtiği haritada da üstünlüğünü koruyan Boston, CT tarafında başladığı haritada Sangal’a adeta göz açtırmadı. İlk yarının sonunda biraz olsun toparlanan Sangal Esports, devreyi 6 raunt kazanarak tamamlamış oldu.

Mirage Haritası İstatistikleri

mirage 1

Nuke haritasında devam eden seride ise Boston yine haritaya iyi başlayan taraf oldu. Savunmada Sangal’ın hiçbir hatasını affetmeyen Berat “MYTH” Yüksel’li Boston, 7-1’lik üstünlüğü elde etmeyi bildi. Oldukça hızlı oyunlara sahne olan haritada kaos hakimken, bu kaostan yararlanan taraf ise Boca Boston’dan başkası değildi. İlk yarıyı 11-4 üstünlükle kapatan taraf Caner “CyderX” Demir kaptanlığındaki Boca Boston oldu.

Tabanca raundunu da kazanan genç kadro, Sangal karşısında durumu 15-4’e getirdi. Maç puanını da alan ve 16-4 ile durumu 3-1’e getiren Boca Boston, ESL Türkiye Şampiyonası’nın kış sezonunun şampiyonu oldu!

Nuke Haritası İstatistikleri

nuke 2

Kaynak ;https://playerbros.com/esl-turkiye-sampiyon-boca-boston-sangal/

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments