1. Anasayfa
  2. CS:GO

Woxic’in Yedeğe Çekildiği Söyleniyor

Woxic’in Yedeğe Çekildiği Söyleniyor
Woxic
0


Woxic, bildiğimiz üzere Eylül ortasından beri Cloud9 takımının bir parçası. Amerikan organizasyonu ile yaklaşık 1,4 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma üç yıllık maaşı ve Mousesports ile yaptığı transferin satın alma ücretini içeren bir rakam.

Rush B Media‘nın yayınladığu rapora göre Cloud9, oyun performansıyla alakasız bir nedenle temsilcimiz Özgür “⁠woxic⁠” Eker‘i yedeğe çekmeye karar verdi.

Salı günü ise HLTV.org ve 1pv.fr tarafından yayınlanan ortak bir raporda Cloud9’un ex-Chaos takımının yıldızı 22 yaşındaki oyuncu Xeppaa‘ya olan ilgisinden bahsediyor. Bu ilgiden sonra woxic söylentisinin yayılması akıllara Xeppaa, woxic’in yerine mi gelecek sorusunu getirdi.

Cloud9’un Aralık sonunda, Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin ile arasındaki oyun tarzı farklı olması nedeniyle, takımın koçu Aleksandar “⁠kassad⁠” Trifunović ile yollarını ayırmışlardı.

Şimdi ise takımla alakalı yeni bir söylenti var. Temsilcimiz woxic yedeğe çekilecek gibi görünüyor. Woxic’in HLTV’nin haberi yayınlamasından önce attığı tweet, bazı olaylar yaşadığını da gösteriyor.

Haber doğrulanırsa Cloud9’un CS:GO kadrosu şu şekilde olacak:

Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin

William “⁠mezii⁠” Merriman

Ricky “⁠floppy⁠” Kemery

Patrick “⁠es3tag⁠” Hansen

Erick “⁠Xeppaa⁠” Bach


Chris “⁠Elmapuddy⁠” Tebbit (koç)


 Özgür “⁠woxic⁠” Eker (yedek)

https://esporgazetesi.com/csgo-pro-oyuncusu-fnx-kiz-arkadasinin-ozel-videosunu-paylasmakla-suclandi/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments