1. Anasayfa
  2. Espor

KMF Rövanşını Kazanan fastPay Wildcats

KMF Rövanşını Kazanan fastPay Wildcats
0

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi bugün oynan fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe eSpor arasında oynana karşılaşma ile başladı.

Geçen mevsim güzel bir sinerji kuran ve çevrim içi maçlardan bambaşka oynayan fastPay Wildcats bu mevsime transfer yapmadan girdi. Elinde kardoyu korumayı başardılar ve ardından da bu mevsime geçen mevsimin şampiyonunu yenerek başladı. Ayrıca bu maçın başka bir anlamı ise KMF‘nin rövanşı gözüyle bakılan bu karşılaşma da intikamlarını alabilmekti. Bunu da yaptılar.

1907 Fenerbahçe eSpor ise kadrosunu Sacre ve eski oyuncusu Japone ile güçlendirmişti. Lige çok daha hızlı başlaması beklenen ekibe fastPay Wildcats ilk maçtan dur dedi. 1907 Fenerbahçe eSpor’un belki de maçı kaybetmesinin en büyük nedeni seçim yasaklma ekranıydı. Bunun üzerine Mojito’nun hataları ve Kaori’nin iyi oyunu da etki edince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Bu güzel maçın en değerli oyuncusu ise şüphesiz Ezreal oynayan Kaori oldu. Maçı 8/0/5 K/D/A ile bitirmeyi başaran Kaori ayrıca %76.4 skor katkısı ve %41.7’lik hasar katkısı ile maça ağırlığını koydu.

Mücadelesi için 1907 Fenerbahçe eSpor’u ve galibiyeti için de fastPay Wildcats’i tebrik ediyoruz. Günün diğer maçlarını izlemek ve LoL ödüllerini kazanabilmek için watch.lolesports.com sayfasına gidebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments