1. Anasayfa
  2. VALORANT

Eski TL Oyuncusu ec1s, NiP’e Mi Katılıyor?

Eski TL Oyuncusu ec1s, NiP’e Mi Katılıyor?
0

Gelen raporlar göre Adam “ec1s” Eccles, Ninjas in Pyjamas‘a katılmaya yakın. Eski Team Liquid oyun içi lideri, elleri ile alakalı tıbbi izne ayrılmak zorunda kalan Belçikalı oyuncu Kévin “Ex6TenZ” Droolans’ın yerini alacak. ec1s’in ne kadar süre organizasyon sözleşmesi altında olacağı, ya da Ex6TenZ için uzun vadeli bir yedek olup olmayacağı bilinmiyor.

VCT 1. Aşama başlamadan önce Ninjas in Pijamas ile sözleşme imzalayan Ex6TenZ, Şampiyonlar Turu’nun ilk Challengers’ında takımı, hızlı değişimlerin içerisinde başarıyla yönetti. NIP, bazı iyi takımlara karşı güçlü galibiyetler elde etse de, takım henüz en üst sırada yer alan takımlara karşı tutarlılık bulamadı ve şimdiye kadar VCT’de herhangi bir büyük finalde boy gösteremedi.

ec1s, Valorant’ın çıkmasından bu yana adından sıkça bahsettiren bir isim. Kendisinin liderlik ettiği fish123 takımının aldığı çokça galibiyetten sonra bütün kadro, Team Liquid tarafından alındı. Anlaşmanın ardından, takım Valorant sahnesinin hızına ayak uydurmakta zorlandı ve ec1s, Şubat ayının başlarında yedeğe çekildi.

ec1s, geçen ayın başlarında Team Liquid tarafından serbest bırakılmadan önce, yedeğe çekilen ya da organizasyonu olmayan oyuncuların beraber oynadığı Benchwarmers (yedek kulübesi ısıtıcıları) karışımında oynuyordu.

Eğer ec1s anlaşması ile devam edilirse, NiP kadrosu şu şekilde olacak:

  • russia flag Egor “chiwawa” Stepanyuk
  • france flag Charles “CREA” Beauvois
  • russia flag Yaroslav “Jady” Nikolaev
  • norway flag  Emir “rhyme” Muminovic
  • united kingdom flag Adam “ec1s” Eccles
  • 1280px Flag of Belgium civil.svg e1614433233569 Kévin “Ex6TenZ” Droolans (Inaktif)
  • sweden flag Emil “eMIL” Sandgren (Koç)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments