1. Anasayfa
  2. VALORANT

TenZ, İzlanda’daki Bilgisayarlardan Şikayetçi!

TenZ, İzlanda’daki Bilgisayarlardan Şikayetçi!
0

Sentinels’te taciz suçlamalarının ardından çıkarılan Jay “sinatraa” Won’un yerine gelen Tyson “TenZ” Ngo, dünya çapındaki en iyi Valorant oyuncularından. Ancak kendisi, VCT Masters Reykjavík öncesi İzlanda’da onlara pratik maçları için verilen bilgisayarlardan şikayetçi.

Bu reklam alanını aktif et!

20 yaşındaki kanadalı oyuncu ve G2’nun yıldız oyuncularından Oscar “mixwell” Cañellas, yayın sırasında İzlanda’daki oyun koşullarından bahsediyorlardı. mixwell, TenZ’e “Yani 5MB upload ve 5MB download alıyorsun ve çöp gibi bir bilgisayarın mı var? Bu nasıl mümkün oluyor” sorusunu yöneltti.

TenZ ise Riot ile iletişime geçtiğini ancak olumlu bir yanıt alamadığını söyledi: “Evet, ve bu FPS için iyi değil. Bu konuyu onlara açtığımda “unlucky” dediler. Aynı zamanda Riot’tan GPU sürücülerini güncelleştirmeleri de istedim, neredeyse bir yıllıklar, ancak Riot bunun durumu çok değiştirmeyeceğini ve bu nedenle de güncellemeye gitmeyeceklerini söyledi”

https://www.youtube.com/watch?v=WevYeWi0vbw

Riot’un gerçek turnuvada, oyunculara pratik için verdikleri bilgisayarları kullanacağı düşünülmüyor. MSI 2021 ile aynı arenada düzenlenecek olan VCT Masters Reykjavík hazırlıkları, şimdilik teknik sıkıntısız devam ediyor gibi görünüyor. Buna bağlı olarak da, turnuva sırasında TenZ’in bilgisayarından dolayı sıkıntı yaşayacağı düşünülmüyor. Ancak halen, düşük performanstaki pratik bilgisayarları, oyuncuların oyun oynama deneyimini etkileyebilir, ve aynı zamanda bu durum, Valorant’ın ilk uluslararası turnuvası öncesi kötü bir imaj yaratıyor.

Riot, TenZ’in iddialarına henüz bir yanıt vermedi. 24 Mayıs Pazartesi başlayacak, 520.000 dolarlık ödül havuzu olan VCT Masters Reykjavík’ten önce Riot’un elini çabuk tutması ve oyuncular için tatmin edici bir pratik ortamı yaratması önemli.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments