1. Anasayfa
  2. LoL

İlk Finalist Royal Never Give Up

İlk Finalist Royal Never Give Up
0

MSI 2021 Yarı Finalleri bugün başladı. İlk yarı final serisinde Royal Never Give Up ile PSG Talon karşı karşıya geldi. Turnuvanın başlarını silip süpüren ama günümüze geldikçe çalkantılı maçlar çıkaran RNG mi? Yoksa turnuvaya kötü başlayan ama Kapışma Aşaması‘nda inanılmaz gelişme gösteren PSG mi?

İlk yarı final serisinde toplam 4 maç oynandı ve kazanmayı başaran taraf RNG ekibiydi. Böylece finale ulaşan ilk takım olmayı başardı. Yarın ise temsilcimiz Armut ve takımı MAD Lions ile DAMWON Gaming‘in kazananı, RNG’nin rakibi olacak.

Serinin ilk maçında RNG aslında maçın çoğu dakikası altın olarak, oyun olarak daha üstün oynayan taraftı. Zorlandılar, ama yine de kazanmayı başardılar. Bu ilk maçın ardından serinin 5 maça uzama ihtimali akıllara gelmedi değil. RNG beklentilerin üstünde zorlandığı bu maçın ardından 2. maçta işleri istediği gibi yola koyamadı.

2. maça geldiğimizde Tristana‘ya sahip olan takım PSG’idi. Turnuvanın gözbebeği olan bu şampiyon, erken oyunla beraber çok büyük avantajlar elde etti ve bu maçta PSG, RNG’i vadiden sildi süpürdü diyebiliriz. Bu maçta da PSG ekibi beklentilerin üstünde bir kolaylıkla bu maça son verdi.

Cryin ilk maçların ardından seride biraz geride gözüküyorken, son 2 maça damgasını vuran oyunculardan birisi olacaktı. Bir önceki maçın psikolojisini çok iyi atlatmış RNG ekibi. Öyle olmalı ki daha ilk kamplar kesilmeden, baskın yedikleri ormanlarında ilk kanı aldılar. Devam eden dakikalarda PSG’nin tuhaf kararları ve RNG’nin akıllı küçük adımları ile maç devam etti. RNG’nin şampiyonları güçlerine güç katarken, PSG şampiyonları minyonlardan hatta tecrübe puanlarından uzak kalıyordu. Durum böyle olunca RNG’nin galibiyeti kaçınılmaz oldu ve seride durum 2-1‘e geldi.

Final Biletini Kapan İlk Takım Royal Never Give Up oldu.

Serinin son maçında gözler iki kişinin üstündeydi. Erken oyunda oldukça iyi güçlenen Hanabi ve GALA, rakiplerinin ilk odaklarıydı. Serinin en çekişmeli 2 maçından biri olan bu son maçta, PSG geriden gelen taraf olsa bile savaşlara tutunmayı başarıyor ve bir şekilde hayatta kalmayı başarıyordu. Sıra Kadim Ejderha savaşına geldiğinde, PSG hem bu durumun geç farkına vardı hem de pozisyonunu geç aldı. Ejder alanında River’ı hızlı bir şekilde katleden RNG takımı hemen ardından Kadim Ejderha’yı da kesti ve son takım savaşını kazanan taraf oldu. Bu maçın ardından da RNG seriye 4 maçta son verdi ve final biletini kapan ilk takım oldu.

RiotGamesTurkish Twitch Opera 21.05.2021 19 36 30

Kupaya uzanan yolda son finalistin belli olacağı en az 3 en fazla 5 maçımız kaldı. Son yarı final maçı yarın DWG ile MAD arasında oynanacak. Temsilcimiz Armut’u ve bu yarı final serisini lolespor.com veya RiotGamesTurkish’in sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments