1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Yazı Rengi Nasıl Değiştirilir?

Valorant’ta Yazı Rengi Nasıl Değiştirilir?
0

Valorant, oyuna zevk katan küçük sürprizlerle dolu. İster gizli aycıklar olsun, ister izleyici modunda gezinerek keşfedilen gizli alanlar olsun, isterse Sykkuno’dan ilham alan bir duvar spreyi olsun, her zaman keşfedilecek yeni şeyler var.

Bu reklam alanını aktif et!

Aynı zamanda Valorant, silah desenleri, ölüm animasyonları ve silah uğurları ile birlikte, oyuncuların başarılarını sergilemelerine ve kişiliklerini göstermelerine olanak tanıyan birçok özelleştirme seçeneği de sunuyor. Ancak en son bulunan özelleştirme elemanı, oyuncuların Valorant metin rengini değiştirmelerine olanak tanıyan bir özellik.

Valorant’ta Yazı Rengi Değiştirme

@pump1131

I can’t believe i just learned about this 😯 can’t wait to drop the red GGs after a game 😎 #valorant #twitch #gaming #valorantclip #pump #gamer

♬ Pump – Valentino Khan
Valorant’ta Yazı Rengi

@pump1131 kullanıcısı tarafından 500 binden fazla görüntülenen viral bir TikTok’ta gösterildiği gibi, hem ekipte hem de genel sohbette, mesajların rengini değiştirmek için HTML kodlarını kullanmak mümkün. Bu renkleri dikkat çekmek için ya da takımıza önemli detayları vermek için kullanabilirsiniz.

Valorant yazılı sohbette metin rengini değiştirmek için gereken kodlar şöyle:

  • Kırmızı: <enemy>Text</>
  • Mavi: <team>Text</>
  • Sarı: <system>Text</>
  • Yeşil: <notification>Text</>
  • Pembe: <warning>Text</>

Yukarda verilen kodları yazı kısmına kopyalayın, ve “Text” yerine yazmak istediğiniz şeyi girin. Örneğin: ” <team>gg </> ” gibi.

Valorant’ta Yazı Rengi ile rengarenk yazılar yazmanız için yapmanız gerekenler bu kadar basit! Belki de oyun geliştikçe, Riot tarafından daha fazla renk seçeneği eklenebilir ancak şimdilik elimizde sadece bu beş renk var.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments