1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot Games, İlk Global Valorant Turnuvasını Duyurdu

Riot Games, İlk Global Valorant Turnuvasını Duyurdu
0

Riot Games, ilk global Valorant turnuvasını duyurdu;First Strike Serisi. 3-6 Aralık tarihlerinde yapılacak finallerle Kuzey Amerika ile Avrupa ilk defa buluşacak.

First Strike, Riot Games’in Valorant’ın espor sahnesini başlatmak için başlattığı bir kampanya olan Ignition Series‘in devamı sayılabilir. Ignition Serisi sırasında, dünyanın her yerinden farklı turnuva organizatörleri, Valorant esporları için farklı formatlarda etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Son zamanlarda, B Site Inc, Blast Premier ve WePlay gibi daha büyük turnuva organizatörleri Ignition Series turnuvalarına ev sahipliği yaparak sahneye giriş yapmıştı. First Strike, Valorant’ı bir e-spor olarak ilerletme misyonunu taşırken aynı zamanda Riot ilk kez bir turnuva serisine doğrudan ev sahipliği yapacak.

Dünyanın her yerinden takımlar First Strike serisinde yarışacak ve Avrupa, Kuzey Amerika, Asya, Okyanusya ve Güney Amerika’daki açık elemeler bu Ekim ayında başlayacak. Henüz açıklanacak bir ödül havuzuyla amatör ve profesyonel taraflara ilk Valorant dünya şampiyonu olmak için rekabet etme fırsatı verecek.

Riot Games’in Kıdemli Direktörü Whalen Rozelle, yaptığı basın açıklamasında “Valorant’ın global çekiciliği ve bir sonraki önde gelen esport olmak için son derece rekabetçi bir oyun.”

First Strike, gelişmekte olan rekabetçi sistemimize, büyüklüğünü sergilemek, bölgesel mirası inşa etmek ve gelecek yıllarda e-sporu destekleyecek bir temel oluşturmak için bir platform sağlayacak.”

Elemeler Ekim ayında başlayacağı için önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntı açıklanacak.

https://esporgazetesi.com/tenz-sizler-icin-valorant-skinlerini-siniflandirdi/
tenZ

Kaynak; GGRecon

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments