1. Anasayfa
  2. VALORANT

Sentinels Valorant Oyuncusu Cinsel Tacizle Suçlandı

Sentinels Valorant Oyuncusu Cinsel Tacizle Suçlandı
1

Sentinels Valorant takımında oynayan Amerikalı oyuncu Jay “sinatraa” Won, eski kız arkadaşı Cleo “cle0h” Hernandez tarafından cinsel istismarla suçlandı.

cle0h, Twitter üzerinden yaklaşık dokuz sayfalık bir Word belgesi paylaştı. Bu belgede, dokuz aylık ilişkileri boyunca sürekli korku içerisinde yaşadığından bahsetti. Ayrıca belge içerisinde sosyal medya hesaplarındaki konuşmalarından ekran görüntüleri de yer alıyor. Ekran görüntülerinde sinatraa’nın cle0h istemese bile zorla seks yapacaklarını ve durmayacağını ifade eden mesajlar görülmekte.

Cinsel saldırıdan kurtulan yardım hatlarını defalarca aradım. Hayatımın bir yılını terapide kendimi iyileştirmeye ve benden aldığını geri almaya çalışarak geçirdim – cle0h

Ayrıca birçok konuda kendisini zorladığını ifade eden cle0h, her şeyi dahil etseydi bu belgenin 15 sayfadan da uzun olacağını belirtti.

https://twitter.com/cIe0h/status/1369497186740928512
cle0h’un sinatraa hakkında paylaştığı belge.

Sentinels Valorant oyuncusu Jay “sinatraa” Won, bu konu hakkında henüz bir yanıt vermedi. Amerika merkezli espor organizasyonu Sentinels’in oyuncusu hakkında bir açıklama yapması merakla beklenen bir başka konu. İlerleyen günlerde her şeyin açıklığa kavuşacağı tahmin ediliyor.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yakup Özke
Yakup Özke
3 yıl önce

Kadının ünlü olmak için 9 sayfa Word belgesi yazacağını düşünmüyorum, inşallah hanımefendi düzelebilir ve Won hakettiği cezayı alır…