1. Anasayfa
  2. VALORANT

SuperMassive Blaze Koçu 9999: “3 Ay Sonra Çok Daha Domine Eden Bir Takım Göreceksiniz.”

SuperMassive Blaze Koçu 9999: “3 Ay Sonra Çok Daha Domine Eden Bir Takım Göreceksiniz.”
0

VCT: 3. Aşama Challengers 1 büyük finalinde SuperMassive Blaze ve Oxygen Esports karşı karşıya geldi. Bu büyük final maçında 3-1 ile gülen taraf SuperMassive Blaze oldu. Biz de SuperMassive Blaze’in bu şampiyonluğunun ardından Mert “9999” Turna ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

Soru

Yeni bir takım olmanıza rağmen katıldığınız ilk resmi turnuvadan şampiyonlukla ayrıldınız. Turnuvanın başından sonuna doğru da her oyuncunun performansı yükselişe geçti. Sizce SuperMassive Blaze şu an en üst seviyesinde mi ? Değilse ne zaman en hazır performanslarınızı izleyebiliriz ?

Cevap

Takımımızın sadece yirmi gün antrenman yaptığını unutmamak gerek, antremanlarımızda tamamen iletişime odaklandık ve emeğimizi şampiyonluk ile taçlandırdık. SuperMassive Blaze henüz daha yolun başında yaklaşık üç ay sonra planlı bir çalışma ile çok daha domine eden bir takım izleyeceksiniz.

Soru

Bu turnuva sürecinde ajan diziliminizlerinde çok bir farklılık görmedik. EMEA elemelerinde bu anlamda bir farklılık görecek miyiz ? Yoksa takımın bu genel ajan yapısını bozmadan mı devam edeceksiniz ?

Cevap

En çok gelen sorulardan birisi bu aslında. Flex bir oyun sistemimiz var ama şimdilik bir ajan değişikliğine gidilmeyecek. Haritalarda en çok verim aldığımız kompozisyon ile oynamaya devam edeceğiz.

SuperMassive Blaze koçu Mert “9999” Turna’ya bize vakit ayırıp sorularımızı cevaplandırdığı için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments