1. Anasayfa
  2. CS:GO

Keita Fnatic’e Strateji Koçu Olarak Katıldı

Keita Fnatic’e Strateji Koçu Olarak Katıldı
0

Twitter’da Fnatic, CSGO kadrosu için stratejik koçu olarak Jamie “keita” Hall‘u eklendiğini duyurdu. Daha önce yaklaşık 2 yıl boyunca Complexity kadrosunda yer alan keita artık Fnatic takımının bir parçası.

Fnatic Alex “ALEX” McMeekin ve William “mezii” Merriman‘i kadrosuna eklemesinin ardından gelen bu üçüncü sözleşme. Daha önce, kadrolarının önemli bir parçası olarak Jesper “JW” Wecksell ve Maikil “Golden” Selim ile daha önceden yollarını ayırmışlardı.

Keita şimdi takımın yeni kaptanı ALEX ile birlikte çalışarak sıralama açısından kaybedilen sıralamayı geri nasıl kazanacaklarını üzerine yoğunlaşacaklar.

Bir basın açıklamasında, Samuelsson şunları söyledi:

Jamie’nin yeni strateji koçu olarak katılması ve oyun içi performansımıza yönelik sorumluluğu ile Fnatic CS:GO bölümünden sorumlu olacağım ve daha yönetimsel bir role geçeceğim. Bu, bütünsel yapı personel ve ekip içindeki yeni gelişmeler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere ekibin bir dizi yönünü yönetmekten sorumlu olacağım anlamına gelecek. Ekip olarak, her zaman zirvede kalmamızı, günlük işleri değerlendirmemizi, akademi ekibimizin gelişimini denetlememizi, her zaman yeni yetenekler keşfetmeyi ve belirlemeyi ve ayrıca tüm oyuncularla günlük teması sürdürmeyi sağlamak benim sorumluluğum olacaktır.

Fnatic CS:GO kadrosu:

  • Freddy “⁠KRIMZ⁠” Johansson
  • Ludvig “⁠Brollan⁠” Brolin
  • Jack “⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson
  • Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin
  • William “⁠mezii⁠” Merriman
  • Jamie “⁠keita⁠” Hall (Strateji Koçu)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments