1. Anasayfa
  2. CS:GO

MIBR’da Bir Devir Resmen Sona Erdi

MIBR’da Bir Devir Resmen Sona Erdi
0

Brezilya CSGO‘sunun efsanelerinden birisi olan Fernando “fer” Alvarenga, 13 Eylül tarihinde inaktif (yedek) olarak kaldığı 2.5 yıllık takımı olan MIBR ile resmen yollarını ayırdı.

Globo Esporte’nin haberine göre, MIBR’ın ana şirketi olan Immortals Gaming Club (IGC), Brezilyalı efsanenin sözleşmesini feshettiğini de doğruladı. Ayrıca Fer, yine Brezilya CSGO’sunun hatrı sayılır isimlerinden olan eski takım arkadaşı João “⁠felps⁠” Vasconcellos‘un yerine BOOM Esports ile antrenman maçlarına çıktığı da iddia edildi.

Koç bugunun bomba gibi gündeme düşmesi ile beraber MIBR koçu olan dead, tweet üzerinden bug kullandığını itiraf etmişti. Ban yemesi üzerine kendisi ile takım arkadaşı Epitacio “TACO” de Melo MIBR tarafından yedeğe çekilmişti

Luminosty ve SK Gaming zamanlarında bir dönem CSGO dönemlerinde fırtına gibi esen Brezilyalı efsane idi. 2018 yılında geçtiği ve tam 2.5 yıl geçirdiği MIBR’da adeta yoklara oynayan oyuncunun kazandığı tek büyük başarısı vardı. Finalde Team Kinguin’i yendikleri Zotac Masters Cup’taki şampiyonluğundan başka başarısı bulumuyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments