1. Anasayfa
  2. Espor

Worlds 2021 Grup Aşaması 6. Gün- C Grubu Sonuçları!

Worlds 2021 Grup Aşaması 6. Gün- C Grubu Sonuçları!
0

Grup aşamasının 6. gününü geride bıraktık. 6. günde C grubunun maçları oynandı. Gün sonunda 2 takım çeyrek finallere çıkmaya hak kazandı. 2 takım ise elendi.

Royal Never Give Up, çeyrek finallere çıkan 2. LPL takımı oldu!

6. günün ilk maçında Fnatic ile karşılaşan RNG, sürpriz bir şekilde bu maçı kaybetti. Maçı 28-26 kaybeden RNG, skorda üstün olmasına rağmen, 37 dakika süren bu karşılaşmadan bozgun alarak ayrıldı. İkinci maçında PSG Talon ile karşılaşan RNG, günün ilk zaferini buradan almayı başardı. 32 dakika süren karşılaşmadan zaferle ayrılan RNG, 10-8 üstünlük kurdu ve altın farkını 9K’ya kadar çıkardı. Günün son maçında da Hanwha Life Esports ile karşılaşan RNG, ikinci bozgununu da buradan aldı. HLE’ye 15-5 yenilen RNG, maçı dakika 36’da kaybetti.

RNG min

Hanwha Life Esports, 6. günü 3-0 kapattı!

İlk maçında PSG Talon ile karşılaşan HLE, rakibini 15-2 yenerek ilk maçı 3-0 kapattı. İkinci maçını Fnatic’e karşı oynayan takım, 25-23 üstünlük kurdu ve maçı dakika 43’te bitirerek Playoff serisindeki yerini garantiledi. günün son maçında da RNG ile karşılaşan HLE, bu maçı dakika 36’da bitirerek 6. günü 3-0 kapatmayı başardı. Böylece çeyrek finallere çıkan Kore takımı sayısı 3’e yükseldi.

HLE min

Fnatic için kötü bir seri!

İlk 3 günü kötü geçiren Fnatic, bugünü 1-2 kapatmayı başardı. RNG ile olan karşılaşmayı kazanan Fnatic, skorda geri olmasına rağmen dakika 37’de Nexus’a vurarak RNG’in yenilmezlik serisini ele geçirdi. Ancak bu, onların ilk ve son zaferi oldu. İkinci maçta Hanwha Life Esports ile karşılaşan Fnatic, 43 dakika süren çekişmeli karşılaşmayı da kaybetti ve çeyrek finaller katılma şansını kaybetti. Son maçta da PSG Talon ile karşılaşan takım, seriyi 15-33 kaybederek grubu sonuncu sırada kapattı. PSG Talon ise sadece Fnatic’e karşı zafer elde etti. Bugünü de 1-2 kapatan PSG, çeyrek finallere katılma şansını kaybetti ve Worlds’ten elendi.

FNC min

Grubu kim 1. sırada kapattı?

Gün sonunda 4-2 skora ulaşan RNG ve HLE, aralarında tie break maçı oynadı. 43 dakika süren bu karşılaşmanın galibi RNG oldu. Seriyi 17-11 kazanan RNG, grup aşamasının C grubunu 1. sırada bitirerek çeyrek finallere çıkmaya hak kazandı.

C grubunun puan tablosu şu şekilde :

1Royal Never Give Up4-2
2Hanwha Life Esports4-2
3PSG Talon3-3
4Fnatic1-5

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments