1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ın 17. Ajanı Hakkında İpuçları

Valorant’ın 17. Ajanı Hakkında İpuçları
0

Valorant’ın 17. ajanına dair birçok ipucu yayınlandı. Veri madencisi floxay tarafından erişilen bilgilere göre “Deadeye” kod adına sahip olan ajanın, çok kısa bir süre sonra, 3. Bölüm 3. Kısım ile beraber 2 Kasım’da gelmesi bekleniyor.

Deadeye’a dair ilk ipucu, Valorant’ın 21 Haziran’da yayınladığı 1. Yıl Marşı videosunda verilmişti. Videoda 38. saniyede duvarda asılı konsept çizimlerinde ve 3:21 civarında hızlı görseller halinde gösterilen ajanın kod adını, veri madencisi floxay Deadeye olarak sızdırmıştı.

3. Kısım’ın hızla yaklaşması ile beraber ajan hakkında verilen ipuçlarının sayısı da arttı. 1. Yıl Marşı’ndan sonra verilen ipuçları ve ajan hakkında şu ana kadar edindiğimiz bilgiler haberin devamında:

Valorant’ın 17. Ajanı Hakkında Yapılan Resmi Açıklamalar

Henüz ajan ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, 27 Ekim’de Karakter Yaratıcılarından John Goscicki, Ajanların Durumu yazısında yeni ajan ile ilgili şunları söyledi:

“Biraz geri çekilerek kadroya yeni bir Gözcü katmanın farklı yollarını düşünmeye başladık. Mekanik açıdan rakibin önüne geçmeye odaklanan, bunun yanında nişancılığa da önem vererek biraz daha gösterişli hale gelen bir Gözcü düşünüyoruz.”

Valorant’ta, bir alanı kendi başlarına tutabilen ve arkalamaya çalışan ajanlara karşı engel oluşturan defansif ajanlar Gözcü kategorisinde sayılıyor. Normalde alıştığımız diğer Gözcü ajanların -Sage, Killyoj ve Cypher- aksine silah oyunları üzerine odaklanacak olan yeni ajan, Gözcü rolüne yeni bir bakış açısı getirecek gibi duruyor.

17. Ajan Hakkındaki Teoriler ve Fracture

Ayrıca, 5 Kasım‘da, Valorant teori üreticilerinden Cynprel tarafından öne atılan bilgiler ışığında, yeni ajanın gerçek adının Vincent Fabron olduğuna inanılıyor. Fracture haritasında bulunan interaktif elemanlarda, iki farklı dünyanın Kingdom çalışanlarının arasında gerçekleşen maillerde geçen “Kravatlı adam“ın da Deadeye olduğuna inanılıyor. Soldaki resim ise, 27 Ekim Ajanların Durumu makalesinde, yeni ajandan bahsedilirken kullanılmıştı ve masadaki kart oldukça pahalı duruyor.

deadeye card
Valorant'ın 17. Ajanı

Cynprel ve floxay, ayrıca Fracture’da yeni ajanın gerçek adına dair iki ipucu daha buldu. Birincisi, Atak Tarafıda bulunan Güvenlik Odasındaki bilgisayar ekranının üzerinde, ikincisi ise haritada geçilen anonslardan birinde. Daha önceki maillerden bildiğimiz kadarıyla “Kravatlı adam” -yani Deadeye- Fracture’da birleşmiş halde bulunan Kingdom tesislerine girmesine izin verilen biri -ki mailleşen çalışanlar arasında konuşması dönüyor. Ancak daha sonra Deadeye, iki farklı dünyanın Kingdom tesisinin –Kingdom Omega ve Alpha– birleştiği kazada büyük bir rol oynuyor ve yaşanan olaylardan ötürü kendisinin – yani Vincent Fabron‘ın- tesislere girişi yasaklanıyor. Ayrıca güvenlik ekranında yazan numaralı kodun, harflere denk geldiği, ve Fransızca “Mr. Fabron kim?” yazdığı da fark edildi.

https://twitter.com/floxayyy/status/1445551351799291909

Ajan ile ilgili yayınlanan en son ipucu, 17 Kasım’da Güney Amerika Son Şans Elemeleri açılış videosunda verildi! Videoda 1:07 civarında görünen ajanın, Deadeye olduğuna inanılıyor. Deadeye’ın 2 Kasım’da yeni Bölüm ile birlikte gelmesi bekleniyor ve şu anki Savaş Bileti’nin 48. Aşaması’nda bulunan “Seçkinlik Timsali Kartı”nın da Deadeye’a ait olduğu, ve yetenekleri arasında bulunacağına inanılıyor. Çünkü daha önce de gelecek ajanlar ile ilgili ipuçları, Savaş Biletleri’nin 38/48. Aşama kartlarında verilmişti.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments