1. Anasayfa
  2. Espor

Shroud, Valorant’ta Espor Takımlarına Özel Skin Gelmesini Öneriyor

Shroud, Valorant’ta Espor Takımlarına Özel Skin Gelmesini Öneriyor
0

Valorant’ta kostümlerin oyunda ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kimilerine göre köstümlü silahlar, oynayışı bile psikolijk olarak etkiliyor. Özellikle silahların görünümü, efektleri birçok oyuncuyu oyunun içine sürüklüyor.

Ünlü yayıncı Shroud, içerik üreticilerine göre kostüm yapmak yerine takımlara özgü kostüm üretilmesinin daha mantıklı olduğunu belirtti. TSM, Cloud9, Liquid gibi takımlara özgü skinlerin nasıl olacağını ise net olarak açıklamadı. CS:GO’da takımlara özgü çıkartmalar bulunuyordu. Acaba Valorant’a da buna benzer yenilir gelebilir mi ?

 Espor Takımlarına Özel Skin
Espor Takımlarına Özel Skin

Her ne kadar benim için özel tasarlanmış bir kostüm hoşuma gitse de bu firma için tehlikeli sulara girmek demek olur. Sadece bir iki kişi için yapılacak olsa tamam. Ama buna bir kez başlandığı zaman sonuna kadar sürdürülmesi gerekecek. Eğer içerik üreticiler için kostüm üretecekseniz ya birkaç kişiye yapıp bunu sonlandıracaksınız ya da sonu gelmez bir şekilde herkese kostüm yapmaya başlayacaksınız. Bunu herkes için yapmak imkansız.”

Riot Games Espor Takımlarına Özel Skin konusu ile ilgili henüz resmi açıklama yapmadı. Daha önce içerik üreticilerine özgü kostümlerin geleceğinden bahseden Riot, bu konu hakkındaki sessizliğini koruyor.

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/sporarena

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments