1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant ‘ ın Geleceği Hakkında Açıklamalar

Valorant ‘ ın Geleceği Hakkında Açıklamalar
0

Valorant yetkililerinden olan Anna Donlon oyunun geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Oyuna gelecekte gelicek olan bazı özellikleri önceden söyledi. Son zamanlarda oldukça popüler olan Valorant ‘a şuan ilk bölüm olan Kıvılcım bölümündeyiz. Hedeflenen ise oyun bölümlerinin altı ayda bir değişmesi ve bu bölümlerin kendi içinde üç kısma ayrılacağı söyleniyor. Bir başka bilgi ise Kıvılcım bölümü bitmeden oyuna yeni bir oyun modu yükleneceğini belirtildi.

image 1
2. Bölümle Birlikte Gelicek Olan Karakterin Silüeti

Bildiğiniz üzere oyun ilk çıktığı zaman Reyna karakteri yoktu. Reyna birinci kısımda eklenen karakterdi. İkinci kısımda eklenmesi beklenen karakter silüeti ‘ni görüyorsunuz ayrıca üçüncü kısımda bir karakter daha ekleneceğini görüyoruz ama karakter hakkında şuanlık bir bilgi yok.

Dereceli Modu Ve Yaşam Kalitesi

Dereceli modu ‘nu getirmek için çok fazla çalıştıklarını ve bunun zor olduğunu fakat getirdiklerini ve bundan sonra ayarlarda bazı güncellemelerin geleceğinden bahsetti. Getirelecek olan özelliklerden bazılarını söyledi mesela mola alma , teslim olma ve maç bozma. Oyunculardan gelen geribildirimi artık daha çok önem verip oyuna bazı yenilikler getirileceğini belirtti.

Oyundaki Bölümler Ve Kısımlar

Oyundaki sezon sistemi altı ay sürecek ve her sezon kendi içinde üç kısma ayrılacak. Beklenen büyük güncelleme ise bir sonraki kısımda geleceğini söylüyor Anna Donlon. Bir sonraki büyük güncellemenin yaklaşık olarak bir ay sonra gelecek. Yılda iki bölüm ve iki bölümde altı kısım var ise yani yılda yeni altı adet karakter gelicek demektir fakat hedeflenen ne ? League Of Legends gibi karakter sayısı fazla olucak mı ? Yeni haritalar ise bölüm başlarında oyuna getirimeyi düşünüyorlarmış.

kıvılcım valorant
Kıvılcım Bölümü

Valorant Modları

Anna donlon ‘ un söylediği üzere oyuncular kısa mod istiyordu. Getirdikleri Spike ‘a hücum modunu oyuna getirildi fakat bunun daha başlangıç olduğunu ve ekibin yeni oyun modu için çalıştıklarını belirtti. Yeni modun ne zaman geleceği ve ne sıklıkla geleceği hakkında bir bilgi verilmesede Kıvılcım bölümü bitene kadar bir mod gelme ihtimali yüksek.

valorant spike rush guide how it works buffs weapons more
Spike ‘ a Hücum

Oyun İçi Davranışlar

Valorant ekibi olarak hile konusunda gayet başarılı olduklarını fakat oyundaki adil olmayan , takım arkadaşlarına laf atan ve onların modunu düşüren oyuncular hakkında yeteri kadar başarılı olamadıklarını söyledi. Oyuncuların böyle oyuncuları raporlaması gerektiğini ve sırf buna özel bir ekip oluşturulduğu belirtildi. Ayrıca raporlara cevap verilecek bir sistemin üzerinde çalışmaların başladığı söylendi. Raporların oyuncuları banlamak için kullanıldığı belirtildi.

Bu konu hakkında açıklamalarını birde dinlemek isterseniz aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz.

Anna Donlon ‘un Açıklama Videosu
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments