1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Avrupa 2.Aşama Challengers Yarı Final Maçları Belli Oldu

VCT Avrupa 2.Aşama Challengers Yarı Final Maçları Belli Oldu
0

VCT 2.Aşama tüm heyecanıyla devam ediyor. Son çeyrek final maçlarının oynanmasının ardından yarı final mücadeleleri de belli oldu. İlk çeyrek final maçında Opportunists, temsilcimiz pAura’lı Heretics’i 2-1 ile eleyerek büyük sürpriz yaptı. İkinci çeyrek final maçında ise FPX, Team Vitality’e fırsat vermedi ve rakibini 2-0 ile geçti.

Heretics 1-2 Opportunists

VCT 2.Aşama Challengers çeyrek finalinde Heretics ve Opportunists karşı karşıya geldi. Maçtan önce Heretics maçın büyük favorisi olarak gözüküyordu. Ancak öyle olmadı ve Opportunists büyük sürprizle yarı finale yükseldi. Maçın MVP’si izleyicilerin oylarıyla Jonathan “TakaS” Paupard oldu. TakaS, toplamda 49 kill skoru üretti. Temsilcimiz pAura ise 42 kill skoru elde etti.

FunPlus Phoenix 2-0 Team Vitality

VCT 2.Aşama Challengers çeyrek finalleri günün son maçında FPX ile Vitality karşı karşıya geldi. FPX favori olarak çıktığı maçta rakibine şans vermeden maçtan 2-0 galip ayrıldı. Maçın MVP’si izleyici oylarıyla tecrübeli oyuncu Kyrylo “ANGE1” Karasov oldu. ANGE1, Split haritasındaki 32 kill skoruyla maçta devleşti.

VCT Avrupa Aşama 2 Challengers yarı final mücadeleleri de belli oldu. İşte yarı final mücadeleleri:

2.Aşama
2.Aşama

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments