1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yeni Haritamız Karayip’te Mi?

Yeni Haritamız Karayip’te Mi?
0

Riot’un, yeni gelecek ajanlar ile ilgili ipuçları vermeyi sevdiğini biliyoruz. Daha önce Yoru ve Astra’nın nereli olduğu, Gece Pazarı posterlerinde verilmişti (JPN ve GHA olarak). En son çıkan Gece Pazarı posterindeki “CARIB.” yazısını gören fanlar, ilk olarak Valorant’ın 16. ajanının Karayip li olacağını fikrini yürüttüler. Ancak bu posterde, öncekilere kıyasla farklı olan birşey var: koordinatlar. Daha önce ValorLeaks‘ın paylaştığı bilgilerde, yeni haritamızın kod adının “Foxtrot” olduğu söylenmiş, ve haritanın sızdırılan giriş müziğinden yola çıkarak, tropikal bir harita olabileceğine dair fikirler ortaya atılmıştı. Valorant Türkiye’nin attığı tweetteki tropikal içecek emojisi de bunu kanıtar nitelikte. Bu noktada da, Karayip, ajanımızın ülkesinden ziyade, yeni haritamızın ipucu gibi görünüyor.

Oyuncular, ayrıca posterde bulunan koordinatları da araştırmaya başladı. Bu koordinatlar, 25°00’00.0″Kuzey ve 75°00’00.0″ Batı. Koordinatlar haritaya girildiğinde ise gösterdikleri noktanın, Bermuda Şeytan Üçgeni olduğu fark edildi. Ayrıca Valorant Türkiye’nin paylaştığı tweette, “Batan geminin malları bunlar…” yazısı da, Bermuda Üçgeni teorisini destekler nitelikte. Ayrıca posterde üzeri çizilen “BREEZE“in, yeni haritanın ismi olduğuna inanılıyor.

karayip valorant harita
karayip valorant

Savaş Bileti’nde de yeni ajan/haritaya gönderme yapıldığına inanılıyor. 48. seviyede bulunan “Denizde” kartının İngilizcesi “Lost in Sea“, yani “Denizde Kaybolmak”. Bu da yine gemilerin sıkça battığı ve kaybolduğu Bermuda Şeytan Üçgeni’ne gönderme olabilir. Ayrıca Valorat Türkiye’nin “batan geminin malları” cümlesi de fanların aklına haritanın, bir gemide olabileceği fikrini getirdi. Korsan Şapkası Uğuru’nun ise, hala Gece Pazarı posterindeki ipuçlarının, yeni ajanımız için olduğu ve kendisinin bir korsan olacağı yönündeki düşünceleri destekler nitelikte.

Bu ipuçlarının 16. ajanımız için mi yoksa yeni haritamız için mi olduğunu, Savaş Bileti’nin bitmesi ile öğreneceğiz gibi görünüyor. Bundan daha önce sızan bilgiler ve yeni teoriler için yazılarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments