1. Anasayfa
  2. Röportaj

Emre “sterben” Demirci Sorgu Odasında!

Emre “sterben” Demirci Sorgu Odasında!
0

Bu haftaki sorgu odası konuğumuz Emre “sterben” Demirci, instagram takipçilerimizden gelen soruların arasından seçtiğimiz 10 tanesini cevapladı. İşte cevaplar;


1) Espor kariyerin nasıl başladı? – @fibinacciyielevermeyenmicheal

“Espor kariyerim Counter Strike : Global Offansive ile başladı. Şans eseri bir oyuncuyla MM’de maç atma fırsatı buldum. Ondan sonra kariyerim başladı.”


2) First Strike finalinden VCT: Masters 1 finaline kadar neler değişti ? – @beectwo

“Yani aslında 1 oyuncu değişti ve planlarımızı bu oyuncuyla beraber daha koordine bir şekilde uygulayabildik. First strike zamanlarından en büyük farkımız da antrenmanlarımı en verimli halde oynamaya çalıştık.”


3) Shift Bas’tan gördüğüm kadarıyla round kazanınca çok sakinsiniz. Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ? – @tolga_buyukata

“Röportajlarda dediğim gibi. Belli bir oyun planımız var ve biz bu plana uygun oynadığımızı bildiğimiz için oyun içinde gelişen her olaya da hazırlıklı olmaya çalıştığımız için sakin kalabiliyoruz.”


4) İyi bir oyuncu olmak için neler yapmamız lazım ? Günlük olarak sürekli tekrarladığı antrenmanların neler ? – @ned_dervis

“Önce ajanları efektif bir şekilde kullanmayı bilmek lazım. Hangi ajan hangi pozisyonlarda hangi yetenekleriyle iş yapabilir? tarzı soruların cevaplarını bulmak lazım. Ondan sonra turnuva maçları izleyip aim üzerine odaklanmak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Günlük ortalama 1-2 saat sadece aim için ayırmak yeterlidir.”


5) Takımda en iyi anlaştığın kişi kim ? – @sy17__

“MOJJ”


6) CS:GO’da çok uzun zaman boyunca birçok oyuncunun çabalayıp kendini gösterememesine rağmen Valorant’ta kısa süre içerisinde ismini bildiğimiz, bilmediğimiz birçok oyuncunun kendini göstermesi hatta başarılı olmasını hakkında düşüncelerin neler ? – @alieren.engin

“Valorant buna imkan veren bir oyun. Çünkü oyunda yetenek denen bir şey var ve bu yetenekler seni aim fightlardan uzaklaştırıyo. O yüzden çok anormal bir durum değil. İşin sırrı ajanları iyi kullanabilmekte.”


7) Şuan Türkiye’den bir takım kursa kimleri alırdı ve hangi ajanları oynatırdı? @ogzhncebeci_38

“Sasuke (Sova) Cned (Jett) Aslan (Omen) MOJJ (Cypher) qRaxs (Sage)”


8) Takımını, avrupa takımları arasında nerede görüyor? @ziyaberkaykoca

“Takımımı şuan avrupa takımlarından çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. İleride zaten bu farkın olup olmadığını beraber göreceğiz.”


9) Avrupa’dan herhangi bir takımdan teklif alırsa gitmeyi düşünüyor mu? @fatih.demir1907

“Herhangi bir takımdan ziyade avrupayı domine eden takımlardan biri olursa düşünebilirim :))”


10) Espor’dan önce mesleki hedefin neydi? @erenersz003

“Öyle bir hedef yoktu. Çünkü daha 16 yaşındaydım öyle bir hedef biçmemiştim. Kafamda sadece oyun vardı ve bu işin profesyonelliğini gördüğüm ilk günden beri hedefimi Espor olarak belirledim.”

Emre “sterben” Demirci’ye röportaj teklifimizi kabul ettiği için Espor Gazetesi olarak teşekkür eder, espor kariyerinde başarılar dileriz.

https://www.esporgazetesi.com/sterben-in-valorant-oyun-ayarlari/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments