1. Anasayfa
  2. CS:GO

MAD Lions keen ile Yollarını Ayırdı

MAD Lions keen ile Yollarını Ayırdı
0

MAD Lions, Kristers ⁠keen⁠ Dārznieks ile yollarını ayırdığını açıkladı. Onun bir deneme döneminde olduğunu ve organizasyonun artık takım için başka bir oyun içi lider arayışı içinde piyasayı araştıracağını belirtti. Olay, takımın birlikte ilk iki turnuvası olan Nordic Masters Spring 2021 ve Funspark ULTI 2021 Europe Regional Series‘in her etkinlikte bir galibiyet ve iki mağlubiyetle sırasıyla 5-6 olmasından sonra gelişti.

https://twitter.com/MADLions_CSES/status/1379479012519636997

Ayrılışın ardından MAD Lions, koç Jakub “⁠kuben⁠” Gurczynski‘nin HLTV Confirmed podcast’inde şunları söyledi;

“Böylesine genç bir adam / oyuncu için bir liderlik rolünün doldurulmasının zor olacağını biliyorduk. Dünyanın en iyi takımlarından bazılarına karşı bir kadroyu yönetmeye çalışmak onun için harika bir fırsattı ve bu şansı yakaladığı için mutluyuz. Maalesef, ihtiyaç duyduğumuz seviyedeki liderlik becerilerini bu kadar kısa bir zaman çerçevesinde geliştirmek zor; bu yüzden başka bir IGL arıyoruz. Heves’in sunabileceği çok şey olduğuna kuvvetle inanıyoruz ancak şu an için farklı bir profile ihtiyacımız var. MAD Lions’da geçirdiği süre boyunca gösterdiği çaba ve iş ahlakından gerçekten memnunuz. Ancak bu, hem koçlar hem de oyuncular için deneme yanılma. İyi şanslar Kristers ve teşekkürler! “

MAD Lions için bir sonraki etkinlik, 12 Nisan’da Case; eXploit ve OFFSET ile Grup F‘ye yerleştirildikleri Spring Sweet Spring 1 Bölgesel Yarışmaları.

MAD Lions CS:GO Kadrosu;

  •  Thomas “⁠TMB⁠” Bundsbæk
  •  Filip “⁠tudsoN⁠” Tudev
  •  Volodymyr “⁠Woro2k⁠” Veletniuk
  •  Justinas “⁠jL⁠” Lekavicius
  •  Pere “⁠sausol⁠” Solsona Saumell
  •  Jakub “⁠kuben⁠” Gurczynski (koç)
  •  Jonathan “⁠MusambaN1⁠” Torrent (asistan koç)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments