1. Anasayfa
  2. VALORANT

APEX Valorant İçin “shitlorant” dedi

APEX Valorant İçin “shitlorant” dedi
2

Valorant’ın yani Apex’in deyimi ile shitlorant 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana; hiç şüphesiz kendisi ile Counter Strike: Global Offensive arasında şimdiye kadarki en iyi rekabeti ateşledi. Valorant‘a geçiş yapmış olan çok sayıda CS:GO profesyonellerinden dolayı, dünyanın her bölgesinde Counter Strike sahnesi kesinlikle geriledi. Bu kesinlikle kulağa saçma geliyor ama değişimin değişmeyen tek şey olduğunu sizlerde bilirsiniz.

Bugün HLTV Confirmed’in bir bölümünde, Team Vitality’nin profesyonel CS:GO oyuncusu Dan “apEX” Madesclaire davetliydi. 28 yaşındaki Fransız oyuncu apEX’e, Alex “ALEX” McMeekin hakkında sorular sorulduğunda oldukça açık sözlü davran. McMeekin’in, Valorant’a geçip geçemeyeceği konusunda sorulan soru üzerine apEX buna, eski Cloud9 oyuncusu herhangi bir takımın kadrosuna katmak isteyeceği en iyi Oyun İçi Lider(ıgl) olduğu için ALEX’in “SHITLORANT” a geçmemesi arzusunu dile getirerek yanıt verdi. ALEX, eski takımı Cloud9 CSGO kadrosunda önce yedeğe alınmıştı ardından ise C9 CS:GO kadrosu dağılmıştı.

2020 yılı, Riot’un yepyeni fps oyununda takım arkadaşları ile birlikte rekabet etmek için profesyonel kariyerlerinden ayrılan pek çok CS:GO oyuncusu gördü. Onları saymak istersek liste uzun olabilir ancak bazılarından bahsetmeden geçmemek lazım; Oscar “mixwell” Cañellas, Spencer “Hiko” Martin ve Braxton “Swag” Pierce bunlardan sadece bazılarıydı. Bu üç oyuncu, CS:GO’da her zaman sahnenin zirvesini görmeye çalışan potansiyel olasılıklar arasındaydı ancak kariyerlerini yeniden canlandırmanın cazibesi; kariyerlerinde bir değişiklik telkin etmelerine neden oldu.

Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ozan
Ozan
3 yıl önce

Boş yapmış

Bilal
Bilal
3 yıl önce

Apex valorantı iyi oynayamamış .d