1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Oyuncuları Sova’da Yeni Bir Ses “Bug’ı” Keşfetti

Valorant Oyuncuları Sova’da Yeni Bir Ses “Bug’ı” Keşfetti
Valorant
0

Valorant ‘da oyuncular tarafından yeni keşfedilen ses hatası, Sova karakterinin ulti yeteneğini kullanmadan ultiyi kullanmış gibi ses çıkarmalarına olanak tanıyor. Bu topluluk içinde haksız bir avantaj yaratabilir zira oyuncular kendilerini savunurken sanki ulti kullanmış gibi görünüp rakiplerini kandırabilir.

https://esporgazetesi.com/blast-premier-fall-2020-big-vs-astralis/
Valorant

Sova’nın ulti yeteneği olan Avcı’nın Hiddeti; üç uzun menzilli, duvarları delip geçebilen bir enerji patlamasının ateşlenmesini sağlar. Her patlamanın harekete geçmesi birkaç saniye sürer ve oyuncular patlamanın birkaç saniyeliğine nerede ateşleneceğini görebilir ve bu da kaçma şansı sağlar. Bir patlama ile doğrudan isabet alan düşmanlar öldürülür ve kısmen isabet alan rakipler önemli ölçüde hasar alır. Ayrıca yetenek kullanıldığında görülmesinin yanı sıra rakip oyuncuların fark edebileceği düzeyde bir ses de çıkartır bu da rakip oyuncuların alarm haline geçmesine olanak sağlayan başka bir faktördür.

Valorant Hatası Reddit Üzerinde Paylaşıldı

Valorant Hata Bilgisi:
  • Bölge: NA
  • Hata Türü: Ses Hatası
  • Açıklama: Sova’nın drone ve ulti yeteneğini aynı anda kullanmak, ultinin sesini duyurur ancak vuruş sergilemez. Birden çok kez yapılabilir ve hem takım arkadaşları hem de düşmanlar bu sesi duyabilir.
  • Olayla ilgili Video / Ekran Görüntüsü Ekleyin: https://youtu.be/geF3sO6QKo0
  • Tekrarlanma oranı: 10/10 (drone düğmesine erken / geç basmadığınız sürece 10 defada 10 kez oldu)
  • Tekrarlama adımları: Herhangi bir maça girin ve ulti puanınızı alın. Sova’nın drone yeteneğini ve ulti yeteneğini aynı anda kullanın. Bunu yapmak ulti sesini aktif eder ancak herhangi bir zarar neden olan atış sağlanmaz.
  • Beklenen sonuç: ulti atışı ve / veya ses çalışmıyor.
  • Gözlemlenen sonuç: Ulti ateşlenmez ancak takımınız ve düşmana ultinin sesi gider.
  • Sistem Özellikleri: Ryzen 5 1500x, Windows 10, Nvidia Grafik kartı (1070), 16gb ram.
https://esporgazetesi.com/rip-in-valorant-oyun-ayarlari/

Sova’nın ulti yeteneği etkinleştirildiğinde, belirli bir ses hattı tüm oyuncular tarafından duyulabilir. Bu, düşmanları üç ölümcül patlamanın ateşlenmek üzere olduğu konusunda uyarır ve bir uyarıcı faktör görevi görür. Ancak keşfedilen bu yeni hata, Sova oyuncularının, yeteneği gerçekten kullanmadan ses hattını etkinleştirmesine izin veriyor.

Bu durum rakip oyuncuların serbestçe dolaşırken, Sova’nın yetenek atışının sesini duyarak yeteneğin kullanılmasına sebebiyet vererek birtakım dezavantajlar yaratabilir. Yetenek düşmanlara doğrudan hasar vermeyecek olsa da rakip takımının kafasını karıştırarak, bugdan yararlanan oyuncu için avantajlar sağlayabilir.

Oyuncular hem drone hem de ulti yeteneğine sahip olduğu her daim bu hatadan tekrar tekrar faydalanabilirler. Durumu farkeden oyuncu ilgili geri bildirimi reddit, bug megathread üzerinden gerçekleştirdi. Umarız Riot sorunu kısa süre içerisinde farkeder ve giderir.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments