1. Anasayfa
  2. VALORANT

3.08 Yamasında Yanlışlıkla Jett’e Nerf Geldi!

3.08 Yamasında Yanlışlıkla Jett’e Nerf Geldi!
0

19 Ekim’de Jett seçen oyuncular, ajanda bir farklılık olduğunu hissetti ancak dün yayınlanan 3.08 yama notlarında buna dair bir değişiklikten söz edilmemişti. Ancak Valorant’ın en popüler ajanlarından olan Jett, aynı zamanda diğer ajanlara ve düelloculara kıyasla en çok tercih edilen ajan. Bu nedenle de Jett’teki değişikliklerin topluluğun büyük bir kısmı tarafından fark edilmesi uzun sürmedi.

Profesyonel Valorant oyuncusu C0M, attığı tweette “Jett güçsüzleştirilmiş, ancak bunun Riot tarafından kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum. Silahı çekmeniz çok daha uzun sürüyor, hatta dash attığınızda silahınızı çekmeniz tam bir saniye sürüyor.” dedi. Ayrıca Upcomer yazarı George Geddes tarafından paylaşılan videoda da görülebileceği üzere ajanın uçma animasyonunda da bir değişiklik var.

Jett’e Nerf Üzerine Gelen Tepkiler

Jett’in Rüzgar Gibi (dash) yeteneği oyunda çok kullanıldığı için birçok profesyonel oyuncu tarafından da fark edilen hata, Twitter’da oldukça konuşuldu ve sorun kısa bir süre içerisinde Riot’un da dikkatini çekti. C0M’un tweetine yanıt veren Valorant Oyun Tasarımcısı Ryan Cousart, bilerek bir nerf getirmediklerini ve bu hata üzerinde çalıştıklarını dile getirdi.

Riot’tan açıklama gelmesinden önce birçok oyuncu, Jett’e gizli nerf (shadow nerf) geldiğini düşünüyordu. Bunun bir diğer nedeni de Jett’in Hafifle özelliğinin animasyonundaki değişiklik. Ancak Riot, animasyon değişikliği ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı Yani bu silah çekme gibi bir hata da olabilir, bilerek yapılan ve yama notlarında atlanan bir değişiklik de olabilir.

Bir yandan da, Jett’in çok güçlü olduğunu düşünen Valorant topluluğu üyeleri, gelen değişikliklerin kalmasını istedi. Ryan Cousart’ın tweetine cevap veren oyuncular, şakayla karışık yapılan güçsüzleştirmenin kalması için tekliflerde bulundular.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments