1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Mağlubiyeti Kabullenme

Valorant’ta Mağlubiyeti Kabullenme
0

Bir takım olarak oynamayı zevkli hale getiren Valorant, rekabetçi mod ile takımlı oyuna girmenin avantajını arttırdı. 5’li takım olarak giremediğiniz ve dışarıdan takıma gelen kişiler her zaman takım oyuncusu olmayabilir.

Bazen bu oyuncular sizleri de delirtme aşamasına getirtmedi mi? :)

teslim valorant

İşte tam bu sırada yapılacak en iyi şey Teslim Olmak mı dersiniz?

Haftalarca bekledikten sonra, çok beklenen sıralı rekabetçi mod sonunda Valorant’a ulaştı ve zirve sıralaması Radiant olarak yeniden adlandırılan yepyeni bir dizi rütbe simgesi içeriyor. Bu yeni oyun modunun yanı sıra, Valorant yama 1.02 de oyuna en çok talep edilen özelliklerden birini uyguladı.

teslim olma valorant

Valorant “Teslim Ol”

Teslim olma, oyuncuların sonucundan önce Valorant oyundan çıkmalarını sağlar. Bir takımın geri kalan tüm oyuncuları, oyunun geçmesi ve bir kez geçmesi için oy üzerinde anlaşmaya varmalı, teslim edilen takıma yuvarlak kayıplar sunarken, geri kalan tüm turlar için muhalefeti ödüllendirmelidir.

Kazanamayacağınız bir sonraki Valorant oyununda bu yeni Erken Teslimiyet özelliğini nasıl kullanabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

Sohbeti açmak için Enter tuşuna basın.

     *Sohbet kutusuna tırnak işaretleri olmadan “/teslim” veya “/teslim ol” yazın.

     *Bir takım arkadaşı oylamayı çağırırsa, oyunuzu kaydetmek için tek yapmanız gereken sohbete “/ yes” veya “/ no” yazmaktır. Aynı görev için klavyenizdeki F5 ve F6 tuşlarını da kullanabilirsiniz.     

*Takımınızdaki geri kalan tüm oyuncular evet oyu verirse, oy geçer ve oyun sona erer.

valorant rekabet

Teslimiyet oyunun 8. turdan önce yapılamayacağını ve ayrıca yalnızca saldırı veya savunma yaparken bir kez yapılabileceğini unutmayın. Bu büyük olasılıkla, teslim oyunun spam edilmesini önlemek ve oyunları ilginç tutmak ve aynı zamanda oyunculara sadece oyuna devam ederken nafile gibi görünmesi halinde teslim olma şansı vermek için yapılmıştır.

Bir oyunu teslim etmek, düşman takımını kazanmak için kalan tüm mermileri kaybetmekle aynı olduğundan, teslim olma düğmesi yalnızca takımınızın bir oyuncusu ayrıldığında ve oyun 4v5 ile kazanılamaz gibi göründüğünde kullanılmalıdır. Oyun hala 5v5 olduğunda teslim olmak, takımınız muhalefet tarafından çok yetenekli değilse ve takımınız tarafından başka bir tur kazanamayacağınızdan emin değilseniz genellikle kötü bir seçimdir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments