1. Anasayfa
  2. VALORANT

Heretics, paTiTek ve ardiis’i Kadrosuna Kattı

Heretics, paTiTek ve ardiis’i Kadrosuna Kattı
0

Avrupa Valorant sahnesindeki en güçlü takımlardan biri olan Heretics, ilk resmi turnuvaolan First Strike’ta şampiyonluğa ulaşmıştı. Daha sonra Masters 1’de de final oynayan ekip EMEA elemelerine katılamayarak büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Özellikle nieSaW‘ın takımdan ayrılışı takımın formunu çok fazla etkilemişti. EMEA elemelerine katılamayan ekip kadro değişim sinyalleri vermeye başlamıştı.

Hakkında sürekli transfer dedikoduları artan Heretics’te ilk olarak temsilcimiz pAura ayrılmıştı. Son olarak da AvovA ve nukkye‘nin de G2’ya transfer olmasıyla takımda kalan tek isim lowel olmuştu. G2 ile yapılan transferler neticesinde de ardiis ve paTiTek Heretics’e resmi olarak dahil oldu. Heretics 2 yeni ismini twitter’dan bir video ile duyurdu.

https://twitter.com/TeamHeretics/status/1400875875726512132?s=20

Heretics’e yeni dahil olan ardiis’in bu videodan sonraki tweet’i ise gündem oldu. Litvanyalı oyuncu eski takımına küfür içeren paylaşım yaptı.

Genç oyuncu MONSTERR, G2 takımından ardiis ve paTiTek ile birlikte 3 transferini duyuran Heretics’te Valorant kadrosu şu şekilde:

  • poland flag Patryk “paTiTek” Fabrowski
  • lithuania flag Ardis “ardiis” Svarenieks
  • spain flag Christian “lowel” Antoran
  • czech republic flag Ondřej “MONSTEERR” Petrů

Bu 4 isim kesinleşmişken 5.oyuncunun da Alman oyuncu Felix “al0rante” Brandl’ın olması gündemde.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments