1. Anasayfa
  2. Espor

VCT Masters Türkiye’de Son Yarı Finalistler Bugün Belli Oluyor

VCT Masters Türkiye’de Son Yarı Finalistler Bugün Belli Oluyor
0

VCT Masters Türkiye’nin büyük bir kısmı bitti ve ilk yarı finalistler belli oldu. A grubu son maçında Oxygen Esports İstanbul Wildcats’ı 2-0 ile geçti. Ardından B grubu son maçında Futbolist ile BBL Esports karşılaştı. Kafa kafaya geçen maçta Futbolist rakibini 2-0 ile geçmiş oldu. Böylelikle Futbolist ve Oxygen Esports yarı finale ulaşan ilk iki ekip oldu. Bugünkü maçlar ile birlikte yarı final maçları kesinleşmiş olacak. İşte günün maçları:

Günün ilk maçı saat 18.00‘da Lower Bracket’tan gelen Rare Esports ile Oxygen’e kaybeden IW arasında olacak. İkinci maçta Futbolist’e kaybeden BBL ile Cyber Skull arasında oynanacak. Daha önce Masters ilk maçında karşılaşan iki ekip arasında gülen taraf BBL Esports olmuştu.

Yarı Final Karşılaşmaları Nasıl Olacak ?

vs 1

Bugünkü kader maçları ile VCT Masters Türkiye yarı final karşılaşmaları belirlenmiş olacak. BBL-CSE kazananı yarı finalde Oxygen Esports ile karşılaşacak. IW-RARE mücadelesinin kazananı da Futbolist ile yarı finalde karşılaşmış olacak. Yarı final maçları yarın saat 18.00’da başlayacak. Ardından final maçı ise pazar günü Bo5 formatında olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments