1. Anasayfa
  2. VALORANT

TenZ Sizler İçin Valorant Skinlerini Sınıflandırdı

TenZ Sizler İçin Valorant Skinlerini Sınıflandırdı
0

Cloud9 yıldızı Valorant oyuncusu ve yayıncısı Tyson “TenZ” Ngo, geçtiğimiz günlerde Valorant kostüm sıralama listesini açıkladı ve oyundaki her silahı en iyiden en kötüye sıraladı.

S- Sınıfı

TenZ’e göre en iyi üç dış görünüm, Valorant flama Japon temalı tasarımların ne kadar hayranı olduğunu göstermeye giden Ronin, Oni ve Sakura. Ancak tüm S-sınıfında görünümler arasında, “Ronin Operatörü şimdiye kadarki en iyi Valorant skini ve Ronin benim en sevdiğim skin,” dedi.

Valorant RoninOperatorSkin 1024x570 1

Ronin Valorant görünümü ilk olarak kapalı beta sırasında yayınlandı ancak o zamandan beri Riot tarafından yeniden yayınlanmadı. Ancak sıralama listesindeki diğer tüm koleksiyon kaplamaları Valorant’ın günlük mağaza rotasyonunda görünecek ve Valorant Puanları (VP) ile satın alınabilecek.

Valorant DOTEXEJudgeSkin 1024x564 1

TenZ, üç dış görünümün yanı sıra, Act I battlepass’de bulunan DOT EXE Judge ve Vandal görünümlerini de bu sınıfa koymayı tercih etti.

A-Sınıfı

Ardından TenZ, ortalamanın üzerinde düşündüğü skinleri sıraladı. İlki, TenZ’nin “gerçekten iyi bir anlaşma” olarak adlandırdığı Kingdom Act I Battlepass Knife ve Classic görünümleriydi. Klasik dış görünüm ona CS: GO’nun USP-S’sini hatırlatıyor.

Valorant CoutureBulldogSkin 1024x561 1

TenZ ayrıca Act I Battlepass’tan Couture Bulldog ve Marshal‘ı ve 875 VP’ye mal olan Rush Bulldog ve Phantom A sınıfına koydu.

Valorant SovereignKnifeSkin 1024x562 1

Ayrıca bir kılıç gibi görünen ve 3.550 VP’ye mal olan Sovereign Knife görünümünü ve A sınıfına 1.775 VP’ye mal olan Reaver Vandal görünümünü de ekledi.

B-Sınıfı

Bu arada TenZ, Avalanche koleksiyonunu ve Prime Tactical Ax’ı ortalama seviyesindeki en dikkat çekici kostümler olarak adlandırdı.

C-Sınıfı

TenZ, Luxe koleksiyonundan gerçekten hayal kırıklığına uğradığını açıkladı. Prism dış görünümleri “normal skinlerin yalnızca yeniden kaplaması olduğu için yetersiz kalıyor” diye açıkladı.

D-Sınıfı

Son olarak TenZ Aristocrat, Galleria (Phantom varyantı hariç) ve Imperium skinlerini gerçekten çirkin skinler olarak adlandırdı.

Şaşırtıcı bir şekilde, Vandal ve Operatör için silah animasyonlarının çok dikkat dağıtıcı olduğunu söyleyerek Valorant Ultra skinline Elderflame’ı D-sınıfına koydu.

Valorant ElderflameOperatorSkin 1024x563 1

TenZ, “Ejderha skinlerinden nefret ediyorum, beynim animasyonları kaldıramaz” dedi. “Özellikle açarken dikkatimi dağıtıyorlar.”

C9

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments